anxietatea se manifesta prin panica de a sta singura de a merge la un servici | Forumul Medical ROmedic

anxietatea se manifesta prin panica de a sta singura de a merge la un servici

06-02-2008
197720
Nu este medic/terapeut
197720
ma numesc iulia am 30 de ani, am avut un atac de panica in 2002 am urmat cu xanax 6 luni si mi-a revenit2003 am nascut un baietel si am stat acasa cu el in anul 2007 a aparut iara anxietatea se manifesta prin panica de a sta singura de a merge la un servici, nu aveam chef de nimic am fost la psiolog si mi-a recomandat xanax si stimuloton mi sa mai ameliorat starile.dar acum problema este ca trebuie sa imi gasesc un servici si nu am atragere ma gandesc cum sa plec de acasa si etc. va rog din suflet cine ma poate ajuta astept un raspuns
4 comentarii
0
06-02-2008, ora 00:00
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
Iulia, cred ca psihologul la care ai fost era de fapt psihiatru, pentru ca un psiholog nu dispune de certificarea necesara pentru a administra tratament medicamentos.
Daca starea de anxietate s-a ameliorat, inseamna ca medicamentele si-au facut bine treaba - te-au scos din faza acuta si te-au adus pe linia de plutire. De aici incolo, iti recomand sa completezi tratamentul medicamentos cu cel psihoterapeutic.
Ar fi bine sa iti gasesti un servici, sigur, dar presupun ca nu oricare, ci unul care sa corespunda pregatirii tale si planuilor de viitor, si care sa-ti permita si un timp liber suficient pentru a te ocupa si de cresterea de educatia baietelului tau. Psihoterapia face foarte mult in directia aceasta (dar nu numai), ajutandu-te sa iti accesezi, folosesti si dezvolti resursele de care ai nevoie in atingerea acestui scop. Mai mult decat atat, in psihoterapie poate fi abordat si terenul predispozant pe care s-au format cu periodicitate simptome anxioase, asigurand in acest fel si preventia acestor stari.

Multa sanatate si succes!
0
06-02-2008, ora 00:00
197720
Nu este medic/terapeut
197720
va multumesc pentru raspuns poate puteti dv sa imi recomandati un tratament psihterapeutic
0
07-02-2008, ora 00:00
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
Tratamentul psihoterapeutic il stabileste psihoterapeutul care va consulta.
Ceea ce va pot recomanda este sa cautati unul foarte bun in orasul in care locuiti.
0
08-01-2009, ora 19:01
R.M.
Nu este medic/terapeut
R.M.
Ma numesc Mihaela, am 31 de ani si sufar de anxietate, sindrom de stress, de vreun an si ceva. Vroiam sa intreb daca Xanax-ul se poate lua impreuna cu vitamine antistress (gen Eurovita antistress)? Va multumesc!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul