Durere mana stanga.
Buna seara.
De cand a inceput anu 2016 am avut 5 sau 6 dureri la nivelul bratului stang, sunt diacnosticat de ani buni cu atacuri de panica si anxietate.
Am 19 ani impliniti si pot sa zic ca am dus o viata in repaus, stand pe scaun cu exceptia mersului la scoala in fine.
In anul 2013 mi-am facut niste analize si mi-a iesit hemoglobina putin mare mi s-a zis ca am sangele putin gros si mi-a dat tratament lichide multe si mancat sanatos..nu prea am mancat eu sanatos numa sandviciuri cartofi prajiti si asa mai departe toata viata mea si cu toate astea nici 60kg nu cred ca am...la 19 ani ( cred ca dezvolt problema prea mult asa ca am sa trec la subiect.)
Mi-am refacut analiza la inceputul acestui an hemoglobina fiind putin mai mare decat in analizele trecute asa ca m-am decis sa reduc mezelurile la recomandarea medicului, consumat cate 2-3 L apa zilnic, miscare cate 50 de minute in fiecare zi ( mers pe jos) acum mi-am refacut iara analizle maine merg dupa rezultat.
Dar nu stiu din ce cauza apar durerile la bratul stang nu sunt dese dar si cand incepe intru in panica si nu ma pot linisti deloc.
Nu pot explica ce durere e uneori nu tine mult, alteori da nu prezint alte manifestari, ma simt perfect numa durerea in brat.
Cum am spus am 19 ani sunt aproape piele si os pentru ca nu reusesc sa ma ingras nu am consumat alcool nu am fumat de cand ma stiu si nici acum nu fac acest lucru, in familie nu am pe nimeni cu boli de inima, alte probleme de sanatate nu am, tensiunea perfecta.
Spuneti-mi va rog ce poate fi? durerea vine de la inima? posibil sa se formeze cheaguri de sange cat timp am avut sangele putin gros?
Tin sa mentionez ca in brat este doar un punct care ma doare, cat sa acopar cu degetul...dar de la punctul ala parca se extinde putin mai mult dupa ce ma lasa nu mai am probleme cate-va saptamani/luni
Este posibil sa ma doara si de la anxietate? pentru ca eu atunci cand ma gandesc la ceva negativ...de exemplu imi imaginez ca ma doare picioru chiar ma doare si daca imi i-au gandu trece e ciudat.
Am sa merg maine la doctor sa vad ce spune, dar pana maine mai e...imi e frica ce sa fac?
Multumesc.
De cand a inceput anu 2016 am avut 5 sau 6 dureri la nivelul bratului stang, sunt diacnosticat de ani buni cu atacuri de panica si anxietate.
Am 19 ani impliniti si pot sa zic ca am dus o viata in repaus, stand pe scaun cu exceptia mersului la scoala in fine.
In anul 2013 mi-am facut niste analize si mi-a iesit hemoglobina putin mare mi s-a zis ca am sangele putin gros si mi-a dat tratament lichide multe si mancat sanatos..nu prea am mancat eu sanatos numa sandviciuri cartofi prajiti si asa mai departe toata viata mea si cu toate astea nici 60kg nu cred ca am...la 19 ani ( cred ca dezvolt problema prea mult asa ca am sa trec la subiect.)
Mi-am refacut analiza la inceputul acestui an hemoglobina fiind putin mai mare decat in analizele trecute asa ca m-am decis sa reduc mezelurile la recomandarea medicului, consumat cate 2-3 L apa zilnic, miscare cate 50 de minute in fiecare zi ( mers pe jos) acum mi-am refacut iara analizle maine merg dupa rezultat.
Dar nu stiu din ce cauza apar durerile la bratul stang nu sunt dese dar si cand incepe intru in panica si nu ma pot linisti deloc.
Nu pot explica ce durere e uneori nu tine mult, alteori da nu prezint alte manifestari, ma simt perfect numa durerea in brat.
Cum am spus am 19 ani sunt aproape piele si os pentru ca nu reusesc sa ma ingras nu am consumat alcool nu am fumat de cand ma stiu si nici acum nu fac acest lucru, in familie nu am pe nimeni cu boli de inima, alte probleme de sanatate nu am, tensiunea perfecta.
Spuneti-mi va rog ce poate fi? durerea vine de la inima? posibil sa se formeze cheaguri de sange cat timp am avut sangele putin gros?
Tin sa mentionez ca in brat este doar un punct care ma doare, cat sa acopar cu degetul...dar de la punctul ala parca se extinde putin mai mult dupa ce ma lasa nu mai am probleme cate-va saptamani/luni
Este posibil sa ma doara si de la anxietate? pentru ca eu atunci cand ma gandesc la ceva negativ...de exemplu imi imaginez ca ma doare picioru chiar ma doare si daca imi i-au gandu trece e ciudat.
Am sa merg maine la doctor sa vad ce spune, dar pana maine mai e...imi e frica ce sa fac?
Multumesc.
1 comentarii
Durerea anginoasa(de inima) NICIODATA nu apare in punct fix!!! Asadar, localizarea la bratul stang si caracterul in punct fix al durerii nu e compatibil cu o origine cardiaca a durerii. De asemenea, nu e probabil de la panica/anxietate sa apara durerea- de la panica poate creste tensiunea arteriala, frecventa cardiaca(pulsul) dar nu pot aparea dureri...ci dimpotriva, durerea odata aparuta genereaza panica...panica putand fi produsa in urma expunerii la un stress, unei situatii repetitive care pare de necontrolat cat si aparitiei unor simptome pe care le considerati a fi de mare gravitate si genereaza anxietate extrema=panica. Durerea musculara in punct fix poate fi in cadrul unei spasmofilii(lipsa de calciu, magneziu) pe fondul greutatii reduse(deci a nutritiei deficitare), sau poate fi o intindere musculara, o inflamatie a muschiului(miozita)...diverse pot fi cauzele unei dureri musculare...insa toate sunt lucruri minore, nu ar trebui sa va speriati de ele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18teama de a manca sau depresie?
- 4suntem impreuna de doi ani, ea este foarte anxioasa, paranoica, obsesiva si depresiva
- 22anxietate si depresie?
- 24Anxietate!? probleme din copilărie, tatăl-... absent.
- 21Sa fie schizofrenie? va rog ajutati-ma!
- 8Stare de anxietate, frica, panica
- 5anxietate si dureri de cap
- 15Nervozitate si anxietate
- 6stare de disconfort-durere surda in zona sternului care uneori se amplifica in durere acuta
- 5depresie, anxietate.
- 3Am fost diagnosticat cu tulburare de anxietate
- 10Deficit de atentie comorbid cu anxietate generalizata, fobie sociala, depresie etc.
- 6Stari Anxietate la 15 ani.
- 7Luna trecuta am facut soc anafilactic si nu scap de anumite simptom nici acum.
- 7Mi-e frica sa nu inebunesc
- 2Simptome ciudate si tulburari
- 3Senzatie de limba umflata anxietate sau nu?
- 16Anxietate generalizata. E normal sa ma simt rau dupa 1 an jumate de tratament?
- 3Nu stiu cum mai rezist, ma simt rau si deja numa boli grave am in cap.
- 8Simptome ciudate: dureri abdominale și de stomac, borborisme, râgâieli
Mai multe informații despre: Anxietatea anxietatea de boala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: