Anxietate si insomnie
Bună ziua, pe 29 mai am facut vaccinul Covid, o saptamana mai tarziu m-am trezit noaptea cu palpitatii.Mi s-a facut un ekg in urma caruia mi s-a spus ca e doar un atac de panica.Au urmat si altele doar noaptea, si de atunci si insomnia.
De atacurile de panica am scapat si de anxietate nu o mai simt deloc prezenta.Am fost la psihiatru sa rezolv cu insomnia.Am primit ca tratament seroxat o jumatate dimineata si xanax 0, 25 seara si 2 jumatati dimineata si la pranz.Nu am luat decat o pastila de xanax seara in speranta ca o sa dorm.Am dormit cam 3 -4 ore.As dori un sfat sa iau si seroxatul?Multumesc!
De atacurile de panica am scapat si de anxietate nu o mai simt deloc prezenta.Am fost la psihiatru sa rezolv cu insomnia.Am primit ca tratament seroxat o jumatate dimineata si xanax 0, 25 seara si 2 jumatati dimineata si la pranz.Nu am luat decat o pastila de xanax seara in speranta ca o sa dorm.Am dormit cam 3 -4 ore.As dori un sfat sa iau si seroxatul?Multumesc!
5 comentarii
Blondiegirl, cum ai scapat de atacurile de panica? Mai ai probleme cu insomnia? Cu aceste probleme ma confrunt si eu de 5 luni
Da, am gasit, dupa ani de zile in care am mers din medic in medic, ajungand sa iau cate cinci pastile sa pot dormi.
Mi s-a prescris de catre terapeutul Gloria Tanasescu un tratament complex, pe o perioada de trei luni de zile, cu vitaminele D3 si B complex, in anumite doze.
Tratamentul mi l-a recomandat in urma analizelor de laborator.
Dupa 3 luni de zile am inceput sa ma simt mai bine si sa pot dormi in sfarsit.
De la 5 pastile, acum iau doar 3, in doze mult mai mici. Reusesc sa dorm chiar si 7 ore pe noapte, in conditiile in care acum cativa ani nu dormeam nicio ora.
Acum iau tratament de intretinere, si mi-a spus ca trebuie sa il urmez doi ani de zile in total, pentru ca atat dureaza sa se repare tot ce s-a stricat din cauza lipsei de somn.
Am trecut printr-o perioada extrem de grea, ajungand sa nu mai pot merge nici la serviciu un an de zile din cauza oboselii si a starii de rau.
Mi s-a prescris de catre terapeutul Gloria Tanasescu un tratament complex, pe o perioada de trei luni de zile, cu vitaminele D3 si B complex, in anumite doze.
Tratamentul mi l-a recomandat in urma analizelor de laborator.
Dupa 3 luni de zile am inceput sa ma simt mai bine si sa pot dormi in sfarsit.
De la 5 pastile, acum iau doar 3, in doze mult mai mici. Reusesc sa dorm chiar si 7 ore pe noapte, in conditiile in care acum cativa ani nu dormeam nicio ora.
Acum iau tratament de intretinere, si mi-a spus ca trebuie sa il urmez doi ani de zile in total, pentru ca atat dureaza sa se repare tot ce s-a stricat din cauza lipsei de somn.
Am trecut printr-o perioada extrem de grea, ajungand sa nu mai pot merge nici la serviciu un an de zile din cauza oboselii si a starii de rau.
mariana 226 cum pot lua legatura cu dvs.în privat! Am nevoie de niste sfaturi sunt în situația dumneavoastra! Va multumesc!
Buna ziua! Imi puteti scrie pe adresa de mail: marianai24@yahoo.com
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2insomnie, greata
- 10Investigatie EEG, oare suficient?
- 45Iau capsula de slabit de 4 zile si nu pot sa dorm
- 8Insomnie
- 6Depresie de multi ani.. cu ce ati tratat insomnia?
- 19vreau un sfat-insomnii
- 29insomnie cronica!
- 10insomnii oboseala prelungita
- 9cum as putea sa scap de insomnie?
- 2Am insomnie
- 14AJUTOR!!! Vedenii sau problema a somnului?
- 4sunt foarte agitata si nelinistita + am insomnii...
- 2Insomnie (nu pot dormi mai mult de 1-2 ora pe noapte)
- 3pot dormi doar dimineata in jur de 8 :( ajutor
- 0Insomnie
- 16Insomnie severa
- 6Insomnie cumplita de 1 an de zile
- 4Depresie si insomnie
- 8Melatonina ati incercat ?
- 2Insomnie dobandita de la frica vaccinului.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: