mi s-a recomandat un medicament pt insomnie. In prospect scrie ca e pt epilepsie
mi s-a prescris pt tratarea insomniei gabagamma. in prospect scrie ca e pt epilepsie. ce sa fac?
4 comentarii
Cred ca chestia asta ar fi buna si in tratarea insomniilor sau in diagnosticarea lor:
"Domnule doctor,
am inceput si eu sa vin cu lucruri "inovatoare", il imit pe Filip Marius, ce parere aveti despre polisomnografie, vedeti utilitatea ei in legatura cu diversele tulburari, insomnii, depresii, anxietate etc., si credeti ca ar putea fi utila in orientarea diagnosticului si a tratamentului?Ma ganesc aici la tipul depresiv endogen, sa zicem asteno-hipersomniac...Ma gandesc si eu la ce este mai nou prin Vest, si poate ca nici nu mai este o noutate pentru ei polisomnografia...
Cu stima!"
"Domnule doctor,
am inceput si eu sa vin cu lucruri "inovatoare", il imit pe Filip Marius, ce parere aveti despre polisomnografie, vedeti utilitatea ei in legatura cu diversele tulburari, insomnii, depresii, anxietate etc., si credeti ca ar putea fi utila in orientarea diagnosticului si a tratamentului?Ma ganesc aici la tipul depresiv endogen, sa zicem asteno-hipersomniac...Ma gandesc si eu la ce este mai nou prin Vest, si poate ca nici nu mai este o noutate pentru ei polisomnografia...
Cu stima!"
Nu stiu ce este gabagamma, eu as incerca sa sugerez medficului folosireaunui hipnotic si a unui antidepresiv dual, de tipul mirtazapinei(Remeron).Numai de nu v-ar seda in exces!
As vrea sa nu urmati un sfat sau o indrumare, fara sa va consultati medicul.E eficienta si melatonina!
Colega3: Sunt utile cartile lui Ovidiu Bojor de exemplu cea care se cheama "Sanatate prin seminte, legume si fructe". E cronica insomnia? daca e acuta e bine sa incercati ceva naturist inainte sa luati pastile. Cel putin asta e parerea mea, eu sufar de schizofrenie si as vrea sa fiu la inceputul bolii si sa iau naturiste. Daca va mai sfatuieste cineva ce v-am zis eu ar fi bine sa dati curs...daca nu, mai bine consultati un medic psihiatru.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3E depresie? Daca da, ce sa fac?
- 2insomnie, stare anxioasa, agitata, transpiratie nocturna
- 6hipertensiune cred... in ultima perioada stau cam prost cu stresul
- 5mi-a prescris Arketis, am citit ca are efecte adverse: impotenta si scade calitatea spermei
- 4insomnii sevraj tritico
- 2insomnie
- 5Tratament contra insomniei
- 14Insomnie???
- 4Decriptarea dependenţei de somnifere şi anxiolitice
- 6dureri de cap aproape zilnic si insomnii
- 5Cum scap de Seroquel?
- 12Cand merg pe strada am o senzatie foarte ciudata ca nu stiu unde sunt, o stare de buimaceala
- 4stari anxio depresive asociate cu insomie
- 2Insomnie (nu pot dormi mai mult de 1-2 ora pe noapte)
- 33ajustare doza rivotril
- 19Insomnie cronica
- 17Va rog sa ma ajutati cu un sfat despre insomnie
- 3Nu pot sa dorm noaptea
- 0Insomnie antidepresiv
- 6Nu pot dormi - atacuri de panica la intrarea in somn
Mai multe informații despre: Insomnia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: