Insomnie - nu pot dormi decat 3 ore pe noapte de luni bun
Buna ziua.Am o problema destul de serioasa nu pot dormi decat 3 ore pe noapte de luni bune mentionez ca am luat si un antidepresiv in perioada asta cipralexul+sanvalul dar la sanval am renuntat din cauza ca imi dadea dureri de cap puternice.Mai iau decat 0, 5mg de cipralex eu banuiesc ca o fi de la el ori de la insomnia mea care nu are nicio legatura cu antidepresivul habar nu am in orice caz ziua nu functionez prea bine sunt destul de irascibil poate din cauza ca nu pot dormi am incercat si cu melatonina dar nici aia nu prea isi face efectul.Vreun sfat sau ceva ar fi bine primit multumesc.
4 comentarii
Buna ziua
Doza mi ima de cipralex este de 10 mg.
Mergeți la medicul dv curant sa va adapteze schema terapeutica pt insomnie
Doza mi ima de cipralex este de 10 mg.
Mergeți la medicul dv curant sa va adapteze schema terapeutica pt insomnie
Vorbiți cu psihiatrul să vă modifice schema de tratament.
Pe lângă asta încercați mai multă mișcare în aer liber, faceți modificări la masa de seară, în ceea ce privește ora și conținutul, încercați exerciții de relaxare.
Pe lângă asta încercați mai multă mișcare în aer liber, faceți modificări la masa de seară, în ceea ce privește ora și conținutul, încercați exerciții de relaxare.
Buna ziua,
Si eu am aceeasi problema in mare. Dorm cam 3 ore si ceva pe noapte iar apoi daca ma mai ia somnul e un lucru bun. Daca nu, stau asa intr-un fel de stare de veghe. Si mie imi este greu sa functionez la parametrii normali in conditiile acestea. Chiar saptamana aceasta am fost la medicul psihiatru si mi-a marit doza de tritico pe care o luam. Astfel am ajuns sa iau 1/3 dimineata, 1/3 la pranz si una intreaga seara. Sper sa imi fie mai bine.
Si eu am aceeasi problema in mare. Dorm cam 3 ore si ceva pe noapte iar apoi daca ma mai ia somnul e un lucru bun. Daca nu, stau asa intr-un fel de stare de veghe. Si mie imi este greu sa functionez la parametrii normali in conditiile acestea. Chiar saptamana aceasta am fost la medicul psihiatru si mi-a marit doza de tritico pe care o luam. Astfel am ajuns sa iau 1/3 dimineata, 1/3 la pranz si una intreaga seara. Sper sa imi fie mai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17Tatal meu sufera de insomnie de mai bine de 10 ani...
- 19vreau un sfat-insomnii
- 0sfaturi depresie severa si insomnie
- 18Tulburari de somn - Insomnii
- 1Tratamentul insomniei
- 1ce doza de romparkin (trihexifenidil 2mg) este letala
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 47Pregabalin.Lyrica.
- 4Durere de cap-tratament Cipralex
- 4Inlocuirea unui antipsihotic cu un adjuvant natural
- 3Abilify efecte secundare
- 6Insomnie cumplita de 1 an de zile
- 1Prozac fluoxetina intrebari
- 3A luat sau ia cineva Leponex, cum va simtiti? Cand se administreaza seara sau dimineata?
- 21Insomnie după Covid 19
- 3întrerupere tratament psihiatric
- 2Ciclu neregulat sau nu vine deloc
- 4Insomnie si tresariri cand ajung sa adorm
- 30Insomnie foarte gravă cum să procedez ?
- 10Depresie și TOC
Mai multe informații despre: Insomnia medicamente psihiatrice insomnie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: