Pierderi de memorie constante, cefalee, insomnii
Buna ziua.
De ceva vreme fratele meu in varsta de 16 ani a avut dureri frecvente de cap, se confrunta cu insomnii.. si nu de multa vreme au aparut pierderile bruste de memorie, devine confuz si nu mai stie unde se afla si cum a ajuns acolo. Sau, a vorbit cu cineva la telefon, iar la finalul conversatiei, l a rugat pe respectivul sa repete pentru ca a uitat ce i a spus. Sunt mai mult decat ingrijorata, aveti idee ce ar putea fi? De ce investigatii ar putea fi nevoie? Va rog frumos, daca puteti, sa ma ajutati cu un sfat! Credeti ca e vorba de ceva grav? Va multumesc anticipat!
De ceva vreme fratele meu in varsta de 16 ani a avut dureri frecvente de cap, se confrunta cu insomnii.. si nu de multa vreme au aparut pierderile bruste de memorie, devine confuz si nu mai stie unde se afla si cum a ajuns acolo. Sau, a vorbit cu cineva la telefon, iar la finalul conversatiei, l a rugat pe respectivul sa repete pentru ca a uitat ce i a spus. Sunt mai mult decat ingrijorata, aveti idee ce ar putea fi? De ce investigatii ar putea fi nevoie? Va rog frumos, daca puteti, sa ma ajutati cu un sfat! Credeti ca e vorba de ceva grav? Va multumesc anticipat!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6porbleme cu somnul
- 16nopti nedormite, va rog ajutor!
- 17Tatal meu sufera de insomnie de mai bine de 10 ani...
- 29insomnie cronica!
- 5De aproape trei saptamani nu pot adormi decat spre dimineata, la 4.00-5.00
- 18Insomnie - Deprexil in combinatie cu...
- 19neuroleptice + antidepresive + insomnii
- 7simptome la care nu gasesc explicatii!
- 2nu pot dormi, nu pot respira si imi amortesc mainile
- 0tratament ebixa-dureru de cap
- 3Intrebare pt un medic psihiatru
- 3Insomnie, anxietate
- 3Derealizarea si depersonalizarea - schizofrenie?
- 0Amețeală confuzie gura inclestata
- 3Disconfort in zona pieptului, dureri cand misc capul si stari de confuzie (16 ani)
- 5Probleme cu somnul.
- 2Nu am somn.Ajutor.
- 4Insomnie, nu pot dormi fara melatonina
- 8Amețeala, respirator grea și stări de confuzie
- 4Insomnii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: