Pierderi de memorie constante, cefalee, insomnii
Buna ziua.
De ceva vreme fratele meu in varsta de 16 ani a avut dureri frecvente de cap, se confrunta cu insomnii.. si nu de multa vreme au aparut pierderile bruste de memorie, devine confuz si nu mai stie unde se afla si cum a ajuns acolo. Sau, a vorbit cu cineva la telefon, iar la finalul conversatiei, l a rugat pe respectivul sa repete pentru ca a uitat ce i a spus. Sunt mai mult decat ingrijorata, aveti idee ce ar putea fi? De ce investigatii ar putea fi nevoie? Va rog frumos, daca puteti, sa ma ajutati cu un sfat! Credeti ca e vorba de ceva grav? Va multumesc anticipat!
De ceva vreme fratele meu in varsta de 16 ani a avut dureri frecvente de cap, se confrunta cu insomnii.. si nu de multa vreme au aparut pierderile bruste de memorie, devine confuz si nu mai stie unde se afla si cum a ajuns acolo. Sau, a vorbit cu cineva la telefon, iar la finalul conversatiei, l a rugat pe respectivul sa repete pentru ca a uitat ce i a spus. Sunt mai mult decat ingrijorata, aveti idee ce ar putea fi? De ce investigatii ar putea fi nevoie? Va rog frumos, daca puteti, sa ma ajutati cu un sfat! Credeti ca e vorba de ceva grav? Va multumesc anticipat!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Insomnii - Tulburare schizoafectiva
- 65Nu pot sa dorm noaptea
- 2ameteli, amortirea fetei, insomnii, zgomot in cap
- 51Tratamentul individualizat al insomniei
- 8Insomnie
- 24rivotril 2 mg pt somn??
- 5nu ma pot ridica din pat si am o stare de agitatie si insomnie = efecte adverse seroxat?
- 5Tratament contra insomniei
- 27oboseala cronica
- 4Insomnie de 6 luni
- 4stari anxio depresive asociate cu insomie
- 4Insomnie - servici a doua zi
- 2Nu am somn.Ajutor.
- 8Amețeala, respirator grea și stări de confuzie
- 2Insomnii severe. Fobii in public.
- 4Insomnii
- 2Insomnie
- 6Va rog îndrumați-ma și ajutați-ma! ma confrunt cu niște insomnii foarte urate.
- 3Delir dupa operatie
- 3Metode naturale pentru un somn bun.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: