Pierderi de memorie constante, cefalee, insomnii

Buna ziua.
De ceva vreme fratele meu in varsta de 16 ani a avut dureri frecvente de cap, se confrunta cu insomnii.. si nu de multa vreme au aparut pierderile bruste de memorie, devine confuz si nu mai stie unde se afla si cum a ajuns acolo. Sau, a vorbit cu cineva la telefon, iar la finalul conversatiei, l a rugat pe respectivul sa repete pentru ca a uitat ce i a spus. Sunt mai mult decat ingrijorata, aveti idee ce ar putea fi? De ce investigatii ar putea fi nevoie? Va rog frumos, daca puteti, sa ma ajutati cu un sfat! Credeti ca e vorba de ceva grav? Va multumesc anticipat!
De ceva vreme fratele meu in varsta de 16 ani a avut dureri frecvente de cap, se confrunta cu insomnii.. si nu de multa vreme au aparut pierderile bruste de memorie, devine confuz si nu mai stie unde se afla si cum a ajuns acolo. Sau, a vorbit cu cineva la telefon, iar la finalul conversatiei, l a rugat pe respectivul sa repete pentru ca a uitat ce i a spus. Sunt mai mult decat ingrijorata, aveti idee ce ar putea fi? De ce investigatii ar putea fi nevoie? Va rog frumos, daca puteti, sa ma ajutati cu un sfat! Credeti ca e vorba de ceva grav? Va multumesc anticipat!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dependenta de droguri si insomnia
- 51Tratamentul individualizat al insomniei
- 24rivotril 2 mg pt somn??
- 6Completare 1 tratament insomnie
- 6sotia mea sufera de anxietate, atacuri de panica.. recomandare psiholog bun in Galati
- 3Nu pot dormi
- 4Decriptarea dependenţei de somnifere şi anxiolitice
- 7nas infundat noaptea de vreun an
- 3insomnie dupa operatie
- 4insomnie de 6 luni
- 8Atac de panica, stări de nelinişte, isomnie
- 3Disconfort in zona pieptului, dureri cand misc capul si stari de confuzie (16 ani)
- 6Insomnie severa. Cat timp pot lua maxim Sanval mai exact?
- 0Insomnie de mult timp
- 1Insomnie
- 3Ce recomandati Rivotril sau diazepam pt somn? sau este si altceva mai bun?
- 4Insomnie si tresariri cand ajung sa adorm
- 0Confuzia ce este
- 5Insomnie la 21 de ani?
- 2Insomnie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: