Insomnie
Buna, vin si eu cu o chestie legata de insomnie. In fiecare an calendaristic patesc cam acelasi lucru : pe o perioada de 7-14 zile consecutive din senin nu mai pot dormi noaptea, deloc. Stau treaz seara de seara fara sa macar 1% stare de somnolenta, uneori imi fortez corpul sa adoarma, stau in pat intins cate 3-4 ore incercand sa adorm dar fara niciun rezultat. Reusesc sa adorm pe timpul zilei undeva la 2-6 ore si continui in felul acesta zile intregi. In alti ani am incercat si ce ceva pastile de somn sau ceaiuri sa incerc sa dorm dar nu prea au dat rezultat nici ele. Intrebarea mea este: e vreo boala aceasta ? din moment ce an de an patesc cam acelasi lucru. Multumesc
3 comentarii
Incercati Melatonina GNC de 3 sau 5 mg. in acele zile.
Poate lucrati in ture de noapte si organismul e greu sa se adapteze . Daca nu lucrati noaptea incercati sa nu mai dormiti ziua in nici un caz, somnul mai mult de 30 de minute ziua determina organismul sa nu mai doarma noaptea, faceti ceva gimnastica, efor fizic in cursul zilei sa obositi organismul.
Creierul e setat sa doarma ziua.
Incearca sa iei seara 1-2 comprimate de Imovane sau Gerodorm sau Stilnox sau Nitrazepam, cam 2 saptamani, creierul va seta ca somnul sa fie noaptea.
Cu naturiste sansele sunt minime deoarece sunt slabe.
E greu de spus daca e boala sau nu...
Incearca sa iei seara 1-2 comprimate de Imovane sau Gerodorm sau Stilnox sau Nitrazepam, cam 2 saptamani, creierul va seta ca somnul sa fie noaptea.
Cu naturiste sansele sunt minime deoarece sunt slabe.
E greu de spus daca e boala sau nu...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Insomnie cauzata de dependenta medicamentoasa
- 5Basedow, puls f. mare, palpitatii, transpiratii, insomnie
- 4va rog ajutor... NU pot sa dorm!
- 0insomnie, diabet zaharat...
- 5De aproape trei saptamani nu pot adormi decat spre dimineata, la 4.00-5.00
- 4Insomnie...stres...
- 17Completare 2 tratament insomnie
- 19neuroleptice + antidepresive + insomnii
- 7Mancarimi de piele si insomnii
- 7insomnie sau depresie
- 3Oboseala, transpiratii reci, dureri de spate, insomnie
- 33ajustare doza rivotril
- 1Pierderi de memorie constante, cefalee, insomnii
- 8Insomnie de o lună
- 0Insomnie de mult timp
- 1Insomnie
- 3Nu pot sa dorm noaptea
- 4Am nevoie de un sfat! am inceput sa nu mai dorm mai deloc seara
- 6Va rog îndrumați-ma și ajutați-ma! ma confrunt cu niște insomnii foarte urate.
- 0Nu pot dormi in pozitia orizontala, tuse agresiva si inflamatie gambe si mana dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: