Anxietate generalizata sau toc
De 3 săptămâni ma confrunt cu o problema, în urma unor insomnii am început sa am niște senzații de agitatie continua, neliniște, frici și ganduri de genul: dacă ies afara îmi va fi rau, dacă nu mai fac fata la job, dacă înnebunesc, dacă nu își face tratamentul efectul, dacă nu mai pot dormi, dacă tratamentul îmi face rău, îmi analizez excesiv toate simptomele și citesc numai despre boli psihice, ba mi se pare ca ma ia inima, ba ma deranjează capul, ba ochii, nu pot dormi singura și nu pot rămâne singura acasă, im schimb ies singura pe strada, dar cu dificultate, o țin asa în permanenta, nu ma mai pot concentra pe nimic. Ce anume am TOC sau Anxietate generalizata?
3 comentarii
Buna ziua,
De fapt situatia s0ar putea sa fie invers: nu insomniile sunt cauza ci ele sunt simptomele. Insomnia arata ca ceva se intampla nepotrivit, ca ceva ”fierbe” in inconstientul persoanei.
Mergeti la un psihoterapeut cu experienta pentru evaluare si discutii, ca sa intelegeti cum sa gestionati situatia
De fapt situatia s0ar putea sa fie invers: nu insomniile sunt cauza ci ele sunt simptomele. Insomnia arata ca ceva se intampla nepotrivit, ca ceva ”fierbe” in inconstientul persoanei.
Mergeti la un psihoterapeut cu experienta pentru evaluare si discutii, ca sa intelegeti cum sa gestionati situatia
Un diagnostic sigur se pune numai în cabinet, pentru că simptomele pot fi întâlnite în cadrul mai multor tulburări. Așa cum v-a spus și colegul meu, mergeți într-un cabinet pentru evaluare și psihoterapie. Pe lângă anxietate poate fi și ipohondrie dacă aveți impresia că tot apar simptome unele după altele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 37tulburare de anxietate generalizata
- 12TOC
- 10Tulburare anxioasa de mai mult de doi ani
- 11Adevarat sau fals?
- 2Tratament tulburare anxioasa - adecvat sau nu?
- 9ce este tulburarea schizoafectiva??
- 22Anxietate, obsessie
- 16anxietate generalizata cu atacuri de panica
- 3vindecare de TOC
- 1Tulburare Obsesiv Compulsiva
- 15este rasfat sau tulburare obsesiv compulsiva
- 5Care sunt tehnicile si metodele sa inving sau sa ameliorez TOC-ul meu suparator?
- 2Sindromul Turette.
- 2Tulburare Schizotipală!
- 2TOC, gelozie și hipersensibilitate
- 1Ce soluții și metode de vindecare alternative cunoașteți ptr toc și schizo??
- 2Toc
- 2Anxietate generalizata și insomnii
- 14TOC/Anxietate
- 8TOC Serlift
Mai multe informații despre: Tulburarea anxioasa generalizata Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: