Seroquel, Stilnoux si Diazepam
Am avut in anul 2004 o cadere psihica. Medicul mi-a recomandat Seroquel, Stilnoux si Diazepam.
Diagnosticul initial a fost Sindrom paranoid, acum e Tulburare anxioasa si afectiva.
Am luat mult in greutate de la Seroquel. Ce stiti despre acest medicament? Ar mai fi necesar sa administrez Seroquel?
Mai nou ma confrunt cu obsesii, stari de teama. E bun tratamentul? Ce parere aveti?
Diagnosticul initial a fost Sindrom paranoid, acum e Tulburare anxioasa si afectiva.
Am luat mult in greutate de la Seroquel. Ce stiti despre acest medicament? Ar mai fi necesar sa administrez Seroquel?
Mai nou ma confrunt cu obsesii, stari de teama. E bun tratamentul? Ce parere aveti?
6 comentarii
Noi nu putem sa-ti scoatem nici unul din medicamentele prescrise.Daca ai probleme de la oricare din ele intoarce-te la medicul psihiatru care te are in grija si care ti le-a prescris si stai de vorba cu el.Tratamentul e bun, dar dupa sarbatori mergi cu o trimitere la psihiatrul tau.Sarbatori fericite!
buna jenica si eu in 2007 am avut o depresie, dar in italia., am luat si eu seroquel 1 an de zile, la mn a fost mai grava situatia, eu am avut si dupa aia probleme, am avut o depresie demonica asa imi scrie in biletul de internare, am luat si eu fff mult in greutate, este ff bun medicamentul mi lau dat cei din italia din ROMA, oricum nu se compara serviciile cu cele din ROMANIA, dar in fine ppoate dacaeram in tara si acum eram bolnava, de asta zic, AM AVUT SI EU STARI DE TEAMA DE OBSESII, CHIAR PROBLEME SI CU INIMA.PE MINE MAU TINUT SUB OBSERVATIE O LUNA DE ZILE.AI GRIJA DE TINE, EU AM TRECUT CU BINE DE PERIOADA ACEEA JALNICA.ACUM SUNT BINE NU AM FOST LA CONTROL DUPA 2 ANI DAR AM O VIATA NORMALA.
Din acest motiv m-am ferit si eu de antipsihotice, au un pomelnic de efecte secundare, printre care, desigur, si crestere in greutate.
Pe deasupra nici nu ma simteam bine cu ele, am tot schimbat vreo trei, iar ultimul numit rispolept m-a adus intr-o stare jalnica, am crezut ca mor in acea noapte, iar a doua zi nu am fost in stare sa ma ridic din pat, daca incercam vedeam negru in fata ochilor, cumplit..
Pe deasupra nici nu ma simteam bine cu ele, am tot schimbat vreo trei, iar ultimul numit rispolept m-a adus intr-o stare jalnica, am crezut ca mor in acea noapte, iar a doua zi nu am fost in stare sa ma ridic din pat, daca incercam vedeam negru in fata ochilor, cumplit..
Buna Katy cer scuze de deranj doresc sa te întreb sunt disperat în urma unor episoade uşoare de anxietate m a speriat un medic ca o sa mor le am trecut cu bine dar după 3 luni m au încercat uşor o depresie în care eram plictisit de viaţă şi mă gândeam la ganduri de existenta fac şi pe aceea ce mai vreau am intrat într o seara după ce m am gândit foarte mult cu creierul într o anxietate şi o frica teribila ca innebunesc am luat tratament 2 săptămâni cu cipralex în urma lui mi a apărut o stare de depersonalizare care a dispărut lăsându mi frica ca nu sunt real şi ca totul e fals vocea oamenilor câteodată mă sperie dacă mă gândesc la ea de unde vine şi am senzaţia ca niciodată nu mai mă fac bine şi ca sunt nebun uit de mine şi când mă gândesc la voce oamenilor mai ales mai intens mie frica şi parcă pierd realitatea care şi aşa mie greu sa o înţeleg nu am halucinaţii sau deralizare doar ca nu mai sunt aici sunt speriat sa fie ceva grav
Ai incredere Octav in medicul tau si incearca sa-i ceri lui sugestii legate de tratament
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Neliniste, Nervozitate
- 8Alcoolism, depresie, anxietate
- 5un caz complex: depresia, anxietate extrema, senzatie de neliniste, teama inexplicabila
- 3anxietate
- 9ma simt rau am senzatia e sufocare si de incordare
- 9Anxietate. Depresie... Tratament?
- 1Anxietate Sexuala.
- 10Tulburare anxios depresiva
- 6episod depresiv cu elemente anxioase si interpretative
- 24Anxietatea care mi-a schimbat viata. Cer intelegere
- 8Anxietate dupa consumul de marijuana?
- 1daca analizele la inima sunt bune se mai poate ascunde ceva ?
- 11Batai slabe ale inimii, senzatia de oprire a inimii, nu imi simt pulsul uneori
- 3Tulburare de anxietate cu stari ciudate
- 14Probleme anxietate ? Sau altceva
- 7Tinitus sau anxietate?
- 4Anxietate - neuromultivitul e bun?
- 9Un mic ajutor, va rog! frica de lume, palpitații, puls mărit și o frica mare de EKG
- 12Palpitații, oboseala, leșin, colon iritabil, balonare, confuzie
Mai multe informații despre: Anxietatea Tulburarea anxioasa generalizata Paranoia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: