Anxietate, depresie si ticuri obsesive cu debut in copilarie

28-05-2020
dariagall
Nu este medic/terapeut
dariagall
Buna ziua! Numele meu este Daria Gall, am varsta de 18 ani si cu disperare caut un raspuns sau o solutie la problemele pentru care mereu am fost diferita insa doar inaintand in varsta mi-am dat seama de acest lucru. Sa incepem cu ticurile nervoase din cate tin eu minte am avut ticuri nervoase poate dinainte sa stiu sa merg. In copilarie aceste ganduri obsesive si ticuri nervoase M-AU TERORIZAT. Ticurile mele au fost atat de multe inca voi da doar cateva exemple pe care le mai tin minte : clipit obsesiv, aveam senzatia ca am ceva pe mana si atingeam obiectele ca sa scap de acea senzatie, aveam senzatia ca am un fir de par in gura si mereu scuipam ca sa treaca, aveam senzatia ca ma mananca mereu fata si ma scarpinam non stop, aveam in cap ganduri obsesive ca de exemplu ca familia mea va muri daca jucariile nu erau aliniate asa cum era in capul meu. Asociam in mod obsesiv in capul meu numele cu cuvinte ca de exemplu numele Ioana il asociam cu cuvantul sunca, in acelasi timp asociam numerele unele aveau sex masculin celelalte sex feminin, deschideam de cate ori era nevoie usa si o inchideam pana scapam de acea senzatie insuportabila. In capul meu era o voce care credeam ca era formata de imaginatia mea si imi spunea tot ce sa fac era foarte tare acea voce uneori aveam senzatia ca este cineva langa mine si chiar vorbeam singura cu acea voce din capul meu. Aveam crize de isterie la varsta de pana 10 ani in care ma bateam singura. In prezent ce aveam in trecut se manifesta diferit prin ticuri nervoase obsesive : dau din picior, acest tic il faceam de cand ma stiu si nu am cum sa scap de el am incercat insa de aici a plecat si celelalte ticuri de a ma trage de buza si a imi smulge parul din cap. Am zone cu alopecie.ticul in care dau din picioare nu ma lasa nici sa dorm ca il fac in somn si de cand eram mica ma doare carnea de pe picioare am furnicaturi si imi amortesc mereu. Gandurile mele au devenit obsesive in alt mod, visez cu ochii deschisi si am probleme cu atentie. Oricat de atenta as fi la ceva ma fura imaginatia si eu deja vad ceea ce imi imaginez si asta este de cand eram mica imi repet cuvinte in cap care unele nici macar nu stiu ce inseamna ca nu le am mai auzit dar aparent daca le caut pe net exista. Sentimentele mele de asemenea sunt foarte intense eu sunt ori in extazul fericirii ori atat de suparata ca ma doare pieptul ori intr-o criza de nervi unde ajung sa ma tai ca nu mai suport ce simt. Anxietatea am trait cu ea primul atac de panica l-am facut la 9 ani atunci cand toata lumea credea ca am astm si de aceea nu pot sa respir insa eu aveam si un nod permanent in gat. In momentul prezent anxietatea nu ma lasa sa dorm si daca ma culc la 3 dimineata ma trezesc la 6 7 dimineata cu anxietate care de obicei dispare pe parcursul zilei. Nici un psiholog nu mi-a dat un diagnostic 100 la suta corect. Am fost diagnosticata cu tulburare obsesiv compulsiva apoi cu tulburare hiperkinetica cu deficit de atentie apoi cu tulburari de comportament si personalitate dar nimeni nu mi a dat acelasi diagnostic. Va rog frumos sa imi revomandati un psihiatru bun in Bucuresti. A mai fost cineva in situatia mea ? Care ar putea fi diagnosticul meu ? Sunt disperata dupa un raspuns medicatia nu a avut niciodata efect ma sedau acele pastile si ticurile tot le faceam chiar mai rau.
2 comentarii
1
28-05-2020, ora 09:45
Utilizator_179524
Nu este medic/terapeut
Utilizator_179524
Nu stiu daca se poate pune un diagnostic pe un site public online. Incearca si la un spital privat unde au si psihiatrie/psihologie. Bănuiesc ca acolo medicii sunt mult mai implicati si interesati decat cei de la stat.  Daca iti poti permite, eu nu stiu ca n am fost, dar as vrea. Numai bine.
0
28-05-2020, ora 10:04
dariagall
Nu este medic/terapeut
dariagall
Pai nu ma refeream sa mi se pună un diagnostic mai mult cautam o părere. Am fost și la privat și la stat toata lumea a rămas confuza cu privire la simptomele mele. Eu deja mi-am pierdut răbdarea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: