anticonceptionalele YAZ
BUNA ZIUA
as avea sh eu o intrebare.iau yaz de 2 zile la sfatul mediculyui ginecolog.le-am luat la aceasi ora si din prima zi de menstruatie.este posibil sa imi creasaca sanii de la ele?
eu as vrea deoarece am sanii mici.cine a mai folosit YAZ imi puteti spune daca la voi a avut acest efect.sa ti se mareasca sanii?#
va multumesc
as avea sh eu o intrebare.iau yaz de 2 zile la sfatul mediculyui ginecolog.le-am luat la aceasi ora si din prima zi de menstruatie.este posibil sa imi creasaca sanii de la ele?
eu as vrea deoarece am sanii mici.cine a mai folosit YAZ imi puteti spune daca la voi a avut acest efect.sa ti se mareasca sanii?#
va multumesc
1 comentarii
sani mariti ?.. impropriu spus naibii, poate tii simti tu mai umflati, si iti da impresia de.. "sani mariti" in primele 3 luni de administrare a anticonceptionalelor, poti avea sau nu anumite "simptome".. printre care si asta cu sanii.. si eu cand incepusem sa iau si pana mi sa obisnuit organismul aveam impresia ca aveam tstsele mai mari :)))... mna, acum depinde de organismul fiecaruia..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca iau pastile MemoPlus trebuie sa ma protejez suplimentar?
- 3anticonceptionalele lofeminal
- 3am luat pastilele de la sfarsitul tabletei
- 3toate anticonceptionalele influenteaza/modifica timpul de coagulare a sangelui?
- 3Vreau o recomandare... ce anticonceptionale pot lua?
- 3efect escapelle
- 3anticonceptionale dupa Escapelle
- 1anticonceptionale dupa o pauza
- 4Ac vs piersici
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 4Urgent!!!Va rog... contraceptie dupa nastere
- 0Intrerupere anticonceptionale, caderea parului
- 4Anticonceptionale si sangerari
- 1Anticonceptionale
- 1Schimbare ora anticonceptionale
- 0Menstruatie in timpul tratamentului cu ovule
- 0Mai iau o doza de Yasmin daca am eliminat scaun diareic la o ora dupa administrarea primei pastile?
- 1Interactiune anticonceptionale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: