anticonceptionale... de unde? de care?
eu cu prietena mea ne-am hotarat sa renuntam la prezervative cand facem sex si sa apelam la anticonceptionale... intrebarea mea este ce trebuie sa faca pana sa ia aceste pastile... ?? un control la medicul de familie / ginecologie... ? sau sa mergem doar la farmacie si sa luam anticonceptionale... ? care sunt cele mai bune??? astept un raspuns... va multumesc :)
3 comentarii
Tot respectul pt tine ca te preocupa acest fapt!Ideal ar fi sa nu ia pastile"dupa ureche" si sa mearga la un control ginecologic>Medicul ai va recomanda (s-ar putea...ca am vazut ca-n ziua de azi dau si ei medicamente cam cum cred ei..)ceva analize(macar ex de secretie vaginala si B-Papanicolau) si ai va recomanda si pastile.Puteti lua si din farmacie, dar risca sa nu fie cele mai potrivite pt organismul ei..
am inteles ca sunt niste anticonceptionale care isi regleaza menstruatia k sa o ai la data fixa... dar am uitat cum se numesc... microgenon... ceva de genu' asta era parca.. nu mai stiu exact minte. ???
Din cate stiu eu toate anticonceptionalele orale modifica menstruatia in sensul ca ai dau o ritmicitate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sterilet sau pilule?
- 11diane 35
- 14Pauza de 7 zile
- 3vreau sa intrerup anticonceptionalele
- 6nevoie de pareri... care sunt cele mai bune anticonceptionale?
- 3anticonceptionale dupa intrerupere de sarcina
- 5de o luna urmez un tratament pt poliartrita reumatoida.. pot sa iau si anticonceptionale?
- 3Am laut marvelon cam 4 ani fara nici o pauza
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 5grapefruit si anticonceptionale
- 20Anticonceptionale
- 22Pastila uitata dupa pauza de 7 zile
- 1isoniazida si anticonceptionale
- 5nu am avut niciodata spotting pana acum, iar acum am dintr-o data
- 0Anticonceptionalele Meleva 35 scoase de pe piata
- 175Marturii despre anticonceptionale
- 0Anticonceptionale fara pauza...
- 5poti ramane insarcinata in timpul ce iei si anticonceptionale?
- 0Anticonceptionale intr-o zi oarecare
- 1Schimbare ora anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: