anticonceptionalele si menstruatia
va rog sa_mi raspundeti daca sant in pericol de a ramane insarcinata
azi era ultima zi de menstruatie si am avut contact sexual, nu vreau sa mai iau norlevo, ultima data am luat luna trecuta. am un baietel de 5 ani, care a fost conceput prima zi dupa terminarea ciclului.
am un ciclu regulat dar tot mi_e teama, mai am timp sa iau si maine pastila dar chiar mi_e groaza de ea ca am luat cam des si nu cred ca e cel mai indicat
azi era ultima zi de menstruatie si am avut contact sexual, nu vreau sa mai iau norlevo, ultima data am luat luna trecuta. am un baietel de 5 ani, care a fost conceput prima zi dupa terminarea ciclului.
am un ciclu regulat dar tot mi_e teama, mai am timp sa iau si maine pastila dar chiar mi_e groaza de ea ca am luat cam des si nu cred ca e cel mai indicat
3 comentarii
Există o posibilitate, mică dar reală, de a rămânea însărcinată. Nu va puteti baza pe metoda calendarului daca luna trecuta ati luat norlevo.
va multumesc, am sa incerc sa nu iau nimic si sa astept doua saptamani cand voi face un test de sarcina.va doresc multa sanatate
Buna seara!
Sunt o mamica in varsta de aproape 40 ani si as dori sa mi spuneti daca lipsa menstruatiei pe timpul administrari cerazette i mi poate dauna. Mentionez ca am nascut acum 3 ani, folosesc cerazette desi am terminat alaptarea si nu am avut deloc menstruatie de cand am nascut.
Va multumesc!
Sunt o mamica in varsta de aproape 40 ani si as dori sa mi spuneti daca lipsa menstruatiei pe timpul administrari cerazette i mi poate dauna. Mentionez ca am nascut acum 3 ani, folosesc cerazette desi am terminat alaptarea si nu am avut deloc menstruatie de cand am nascut.
Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 6tot timpul am avut ciclul f scurt 3-4 zile si f. neregulat
- 3yasmin si flucovim 50 mg...va rog raspuns
- 3am 17ani si vreau sa iau anticonceptionale.
- 7influenteaza antibioticele menstruatia?Ajutor!
- 15legat de menstruatie
- 5prima pastila in a 7 zi de ciclu?
- 4mi-a venit menstuatia dupa doar 19 zile
- 3anticonceptionale si extract de marar = sarcina?
- 4iau novynette de mult timp iar de ieri am o sangerare
- 3Menstruatie sau sangerare?
- 1anticonceptionale
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de dupa terminarea ciclului?
- 4anticonceptionale
- 6in luna aprilie mi-a venit menstruatia de 2 ori iar eu am inceput sa iau anticonceptionale
- 0ovare micropolichistice, hiruism si anticonceptionale
- 0Anticonceptionale si lipsa menstra
- 0Anticonceptionale pt acnee!!!
- 0Interactiuni medicamente
- 0Interactiune anticonceptionale
Mai multe informații despre: ciclul menstrual anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: