artizia - reactii adverse
buna ziua, iau AC Artizia, sunt la a7a pilula, am usoare ameteli, pete de sange pe lenjerie si durere nu foarte intensa a sanilor, AC mi le'a recomandat o doamna de la planning. Sunt normale reactiile? Astept raspuns va rog
4 comentarii
Petele de sange (spotting) reprezinta o reactie adversa frecventa, dar trecatoare. Este de asteptat sa dispara in a treia luna. Si ameteala uneori (dar nu intotdeauna) trece dupa o perioada de adaptare a organismului. Mai ingrijoratoare este durerea de sani. Aceasta, de cele mai multe ori, nu trece. Daca o observati si la a doua folie, sfatul meu este sa renuntati dupa ce o veti fi terminat.
multumesc., o intrebare mai am. Ce medicamente sunt de evitat in perioada folosirii AC ?
Buna dimineata
am si eu o mare problema si daca se poate as vrea un raspuns cat mai repede.
iau artizia de 1 an si cateva luni si acum sunt racita tare si trebuie sa iau antibiotic (eritromicina) intrebarea mea este daca interactioneaza intre ele ?
si mai as veni cu o intrebare la ce perioada se face pauza la anticonceptionalele artizia?
multumesc anticipat !
am si eu o mare problema si daca se poate as vrea un raspuns cat mai repede.
iau artizia de 1 an si cateva luni si acum sunt racita tare si trebuie sa iau antibiotic (eritromicina) intrebarea mea este daca interactioneaza intre ele ?
si mai as veni cu o intrebare la ce perioada se face pauza la anticonceptionalele artizia?
multumesc anticipat !
Buna ziua!
Am si eu o intrebare. Iau Artizia de putin timp, la recomandarea ginecologului. Am terminat prima folie, am facut pauza, toate bune. Dar in ziua in care am inceput a doua folie am intretinut relatii sexuale iar iubitul meu a ejaculat in mine. Exista sanse sa fi ramas insarcinata? Am inteles ca pilulele isi fac efectul chiar si in perioada de pauza, dar as vrea parerea unui profesionist.
Multumesc!
Am si eu o intrebare. Iau Artizia de putin timp, la recomandarea ginecologului. Am terminat prima folie, am facut pauza, toate bune. Dar in ziua in care am inceput a doua folie am intretinut relatii sexuale iar iubitul meu a ejaculat in mine. Exista sanse sa fi ramas insarcinata? Am inteles ca pilulele isi fac efectul chiar si in perioada de pauza, dar as vrea parerea unui profesionist.
Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3efectele pe termen lung ale anticonceptionalelor
- 3novynette... au efectul scontat aceste anticonceptionale?
- 3anticonceptionalele si ingrasatul
- 3Mi-am oprit ciclul si de cateva zile imi curge un lichid maroniu
- 3exista pilule care nu ingrasa?
- 2contraceptive:efecte secundare
- 2efectele contraceptivelor?
- 4marvelon 28 - ce reactii adverse are?
- 3efect escapelle
- 4Sterilitatea si anticonceptioanele
- 0anticonceptionale
- 4Urgent!!!Va rog... contraceptie dupa nastere
- 0Prima pastila anticonceptionala
- 3Durere in zona inimii
- 0Probleme Logest- inceput tromboflebita
- 0Cum se iau corect anticonceptionale
- 0Marvelon21 ingrasa?
- 0Interactiune anticonceptionale
Mai multe informații despre: efectele adverse ale anticonceptionalelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: