artizia - reactii adverse

buna ziua, iau AC Artizia, sunt la a7a pilula, am usoare ameteli, pete de sange pe lenjerie si durere nu foarte intensa a sanilor, AC mi le'a recomandat o doamna de la planning. Sunt normale reactiile? Astept raspuns va rog
4 comentarii

Petele de sange (spotting) reprezinta o reactie adversa frecventa, dar trecatoare. Este de asteptat sa dispara in a treia luna. Si ameteala uneori (dar nu intotdeauna) trece dupa o perioada de adaptare a organismului. Mai ingrijoratoare este durerea de sani. Aceasta, de cele mai multe ori, nu trece. Daca o observati si la a doua folie, sfatul meu este sa renuntati dupa ce o veti fi terminat.

multumesc., o intrebare mai am. Ce medicamente sunt de evitat in perioada folosirii AC ?

Buna dimineata
am si eu o mare problema si daca se poate as vrea un raspuns cat mai repede.
iau artizia de 1 an si cateva luni si acum sunt racita tare si trebuie sa iau antibiotic (eritromicina) intrebarea mea este daca interactioneaza intre ele ?
si mai as veni cu o intrebare la ce perioada se face pauza la anticonceptionalele artizia?
multumesc anticipat !
am si eu o mare problema si daca se poate as vrea un raspuns cat mai repede.
iau artizia de 1 an si cateva luni si acum sunt racita tare si trebuie sa iau antibiotic (eritromicina) intrebarea mea este daca interactioneaza intre ele ?
si mai as veni cu o intrebare la ce perioada se face pauza la anticonceptionalele artizia?
multumesc anticipat !

Buna ziua!
Am si eu o intrebare. Iau Artizia de putin timp, la recomandarea ginecologului. Am terminat prima folie, am facut pauza, toate bune. Dar in ziua in care am inceput a doua folie am intretinut relatii sexuale iar iubitul meu a ejaculat in mine. Exista sanse sa fi ramas insarcinata? Am inteles ca pilulele isi fac efectul chiar si in perioada de pauza, dar as vrea parerea unui profesionist.
Multumesc!
Am si eu o intrebare. Iau Artizia de putin timp, la recomandarea ginecologului. Am terminat prima folie, am facut pauza, toate bune. Dar in ziua in care am inceput a doua folie am intretinut relatii sexuale iar iubitul meu a ejaculat in mine. Exista sanse sa fi ramas insarcinata? Am inteles ca pilulele isi fac efectul chiar si in perioada de pauza, dar as vrea parerea unui profesionist.
Multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4amenoree provocata de pilule?
- 3ati folosit cilest?
- 3Chist-Anticonceptionale intrerupte-sarcina??? e urgent!!
- 2efectele contraceptivelor?
- 4inlocuire contreceptiv oral
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 2cu ce pot inlocui anticonceptionalele jeanine?
- 4analiza BetaHCG... cand trebuie refacuta?
- 4Contraceptivele Jeanine nu se mai gasesc pe piata, ce sa iau?
- 3Anticonceptionalele si iaurtul
- 3anticonceptionale contra acneei
- 1Din cauza anticonceptionalelor s-a redus cantitativ menstruatia?
- 1Dupa cat timp trebe sa renunt la anticonceptionale?
- 4Diane 35 nu se mai gaseste in farmacie.. ce as putea lua?
- 2Polygynax interactioneaza cu anticonceptionalele Karissa?
- 2Întreruperea anticonceptionalelor Microgynon
- 0Anticonceptionale pt acnee!!!
- 5riscurile administrarii anticonceptionalelor scad daca se ia doar o folie?
- 1Mercilon menstruație?
Mai multe informații despre: efectele adverse ale anticonceptionalelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: