Anticonceptionale potrivite in cazul MIGRENELOR
Buna ziua! In urma cu cativa ani am apelat la un planning familial pentru a gasi metoda contraceptiva potrivita, iar doamna doctor mi-a spus ca atata vreme cat ma confrunt cu migrene exista un risc mare de atac vascular cerebral sau probleme in acest sens daca folosesc ceva pe baza de hormoni.
Recent am citit despre anumite injectii si pilule (exluton) care nu contin ambele tipuri de hormoni, ci doar progesteron si ca sunt recomandate femeilor care alapteaza, dar si celor care au migrene, cu toate ca prospectul mentioneaza ca efect advers posibil migrena.
Aceste injectii sunt disponibile in tara noastra? Cat despre pilule, cu toate ca voi consulta in cateva zile si un medic, as vrea sa imi spuneti, daca stiti si dvs., daca ar fi potrivite in situatia mea.
Multumesc frumos!
Recent am citit despre anumite injectii si pilule (exluton) care nu contin ambele tipuri de hormoni, ci doar progesteron si ca sunt recomandate femeilor care alapteaza, dar si celor care au migrene, cu toate ca prospectul mentioneaza ca efect advers posibil migrena.
Aceste injectii sunt disponibile in tara noastra? Cat despre pilule, cu toate ca voi consulta in cateva zile si un medic, as vrea sa imi spuneti, daca stiti si dvs., daca ar fi potrivite in situatia mea.
Multumesc frumos!
1 comentarii
http://forum.romedic.ro/prod/Pilulele_anticonceptionale_provoaca_avort_timpuriu?_Sunt_nocive?_063792.html
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12ma doare capul
- 6Ajutorrrr! De la 10-12 ani am migrene
- 3toate anticonceptionalele influenteaza/modifica timpul de coagulare a sangelui?
- 3anticonceptionale si extract de marar = sarcina?
- 0Oboseala Surmenaj ?sau Ceva Psihic?
- 4inlocuire contreceptiv oral
- 0migrene de 3 ani
- 4anticonceptionale yasmin
- 4Ma puteti lamuri si pe mine?
- 4iau novynette de mult timp iar de ieri am o sangerare
- 0Intrerupere anticonceptionale, caderea parului
- 1anticonceptionalele si suplimentele sportive
- 2Polygynax interactioneaza cu anticonceptionalele Karissa?
- 0Tratament Diane-35
- 2Anticonceptionale
- 3Anticonceptionale Logest
- 0Consum de cafea
- 8Gabaran
- 0Prevenirea sarcinii
Mai multe informații despre: Migrena anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: