Anticonceptionale potrivite in cazul MIGRENELOR

27-11-2013
Marielle
Nu este medic/terapeut
Marielle
Buna ziua! In urma cu cativa ani am apelat la un planning familial pentru a gasi metoda contraceptiva potrivita, iar doamna doctor mi-a spus ca atata vreme cat ma confrunt cu migrene exista un risc mare de atac vascular cerebral sau probleme in acest sens daca folosesc ceva pe baza de hormoni.
Recent am citit despre anumite injectii si pilule (exluton) care nu contin ambele tipuri de hormoni, ci doar progesteron si ca sunt recomandate femeilor care alapteaza, dar si celor care au migrene, cu toate ca prospectul mentioneaza ca efect advers posibil migrena.
Aceste injectii sunt disponibile in tara noastra? Cat despre pilule, cu toate ca voi consulta in cateva zile si un medic, as vrea sa imi spuneti, daca stiti si dvs., daca ar fi potrivite in situatia mea.
Multumesc frumos!
1 comentarii
0
27-11-2013, ora 18:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
http://forum.romedic.ro/prod/Pilulele_anticonceptionale_provoaca_avort_timpuriu?_Sunt_nocive?_063792.html
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tipuri de contraceptive combinate disponibile in Romania
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Migrena postcoitală
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Cum procedezi dacă ai uitat o pilulă anticoncepțională?
  • MIT: Anticoncepționalele îngrașă
  • Un tratament inovator pentru migrenele cronice
  • Anticoncepționalele ar putea afecta structura cerebrală
  •