Interactiv slim si anticonceptionalele
Buna ziua,
Am o mare rugaminte la dvs: in prezent iau pastilele de slabit interactiv slim si urmeaza sa incep tratamentul cu anticonceptionale dupa o nastere prin cezariana (mentionez ca nu alaptez) si nici nu este indicat sa raman din nou insarcinata in urmatorii 2 ani. As dorii sa stiu daca aceste pastile scad efectul anticonceptionalelor? Compozitie pastile: pulbere de fibrulina, pulbere de fructe de mango, pulbere de opuntia fucus indica, extract de fucus vesiculosus, pulbere din scoarta de rhamnus frangula, extract de orthosiphon stamineus. Si la ce interval orar dupa ce iau pastilele de slabit este indicat sa iau anticonceptionalele?
Am o mare rugaminte la dvs: in prezent iau pastilele de slabit interactiv slim si urmeaza sa incep tratamentul cu anticonceptionale dupa o nastere prin cezariana (mentionez ca nu alaptez) si nici nu este indicat sa raman din nou insarcinata in urmatorii 2 ani. As dorii sa stiu daca aceste pastile scad efectul anticonceptionalelor? Compozitie pastile: pulbere de fibrulina, pulbere de fructe de mango, pulbere de opuntia fucus indica, extract de fucus vesiculosus, pulbere din scoarta de rhamnus frangula, extract de orthosiphon stamineus. Si la ce interval orar dupa ce iau pastilele de slabit este indicat sa iau anticonceptionalele?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3logest...am luat una in plus..ce sa fac?
- 3sfaturi privind administrarea contraceptivelor si pentru slabit
- 2Anticonceptionalele si lentilele de contact
- 3toate anticonceptionalele influenteaza/modifica timpul de coagulare a sangelui?
- 3anticonceptionale dupa intrerupere de sarcina
- 1logest si anestezia stomatologica
- 3anticonceptionalele si menstruatia
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 4rigevidon-data urmatoarei menstruatii?
- 3contraceptive RIGEVIDON
- 3anticonceptionale contra acneei
- 2De ce trebuie sa iau anticonceptionale?
- 0Intrerupere anticonceptionale, caderea parului
- 1Anticonceptionale pentru acnee
- 4Trecere de la anticonceptionalele Karissa la Marvelon 21
- 1Am luat o pastila yaz cu 8 ore mai tarziu ! Risc de sarcina ?
- 1Menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
- 0Consum de cafea
- 0Diaree in pauza de 7 zile AC
- 0Anticoncepționalele Yasmin - protejata dupa a 3-a pastila blister 2?
Mai multe informații despre: pastile de slabit anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: