anticonceptionale dupa 40 ani

sz. am 44 ani si as dori sa stiu ce metoda contaceptiva este indicata la aceasta varsta, momentan folosesc dianne35... mentionez ca am inceput sa le iau , nu la indicatia medicului ci ptr. ca le-am luat cu ani in urma si m-am simtit bine..tratamentul l-am inceput de o luna si simt o durere la sani...oare sa fie si din cauza ca mai am 2 pastilute si intru in per. de 7 zile pauza cand trb. sa vina si ciclul...
2 comentarii

Nu mai folosiţi Diane, nu sunt adecvate vârstei dvs, au apărut multe metode contraceptive adecvate hormonal şi cu concentraţie mai mică de hormoni, multe potrivite chiar peste 40 de ani. Diane au concentraţie foarte mare, mai mult de atât ele sunt recomandate de obicei terapeutic pentru ovarul polichistic sau sindroame hiperandrogenice, nicidecum ca anticoncepţional de regulă!
deci terminaţi folia ca să nu vă dereglaţi, apoi mergeţi la un cabinet de planning şi schimbaţi tratamentul!!
este important să luaţi ceva adecvat vârstei dvs pt că vă supuneţi la un risc crescut de tromboze- care pot fi foarte periculoase!
deci terminaţi folia ca să nu vă dereglaţi, apoi mergeţi la un cabinet de planning şi schimbaţi tratamentul!!
este important să luaţi ceva adecvat vârstei dvs pt că vă supuneţi la un risc crescut de tromboze- care pot fi foarte periculoase!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3e nevoie de reteta pentru anticonceptionale
- 2la analizele de sange se poate depista ca iau anticonceptionale?
- 3Triregol afecteaza viata sexuala?
- 3As vrea sa imi intarzii ciclul cu cateva zile cu ajutorul anticonceptionale
- 2anticonceptionale-intrebare pentru un medic!
- 2Intrebare: anticonceptioanele scad efectul tratamentului pentru acnee?
- 3contraceptie si tratament acnee
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 4inlocuire contreceptiv oral
- 0problema cu anticonceptionale
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 2Pastila vomata.Urgent!
- 0schimbare anticonceptionaleee
- 0Anticonceptionale si lipsa menstra
- 4Diane 35 nu se mai gaseste in farmacie.. ce as putea lua?
- 2Tratamentul impotriva Candidei infuenteaza efectul anticonceptionalelor Karissa?
- 2Probleme Anticonceptionale Mercilon
- 0Anticonceptionalele, colpita mixta
- 0Anticonceptionale Desorelle si Arcoxia...
- 6Anticonceptionalele Yaz si Yasmin aduc moartea
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: