Anticonceptionale - dereglari scaun
Buna seara!
As avea si eu o intrebare legata de eficienta anticonceptionalelor in situatia in care am avut scaun moale la mai putin de 4 ore de la administrarea pastilei...
Luna trecuta (16 martie) am facut o intrerupere de sarcina. Dupa 10 zile, la control, medicul mi-a recomandat artizia, pe care am inceput sa le iau de azi (26 apr - 1 zi a ciclului) la ora 18. Cam la jumatate de ora, am avut un scaun mai moale, apoi pe la 20-20:30 inca unul apos.
Cat este de afectata eficienta pastilei? Este posibil sa nu fi apucat sa se absoarba sau este totul in regula si isi face 'treaba' linistita? :)
In cazul in care pastila a fost eliminata din organism, ar trebui sa continui blisterul, in fiecare zi la ora 18, doar cu o protectie de 7 zile dupa ce scaunul incepe sa fie normal?
As avea si eu o intrebare legata de eficienta anticonceptionalelor in situatia in care am avut scaun moale la mai putin de 4 ore de la administrarea pastilei...
Luna trecuta (16 martie) am facut o intrerupere de sarcina. Dupa 10 zile, la control, medicul mi-a recomandat artizia, pe care am inceput sa le iau de azi (26 apr - 1 zi a ciclului) la ora 18. Cam la jumatate de ora, am avut un scaun mai moale, apoi pe la 20-20:30 inca unul apos.
Cat este de afectata eficienta pastilei? Este posibil sa nu fi apucat sa se absoarba sau este totul in regula si isi face 'treaba' linistita? :)
In cazul in care pastila a fost eliminata din organism, ar trebui sa continui blisterul, in fiecare zi la ora 18, doar cu o protectie de 7 zile dupa ce scaunul incepe sa fie normal?
1 comentarii
Considerati-va protejata abia incepand cu a 8-a pilula.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3care este perioada maxima in care se pot folosi anticonceptionalele?
- 3efectul anticonceptionalelor asupra intarzieri sarcinii
- 3Arsuri, vomitat si diaree in timpul sarcinii...
- 8Stare de disconfort dupa micul dejun
- 0diaree esofagita hemoroizi
- 8Diaree si anticonceptionale
- 0Febra si diaree bebe
- 1Prima menstruatie dupa anticonceptionale
- 4secretie prea mare... mai ales in timpul sexului
- 3as dori sa iau anticonceptionale pt a ma ingrasa
- 5Simptome ciudate digestive, va rog ajutati ma
- 2Întreruperea anticonceptionalelor Microgynon
- 4scaune moi (aerate, diaree) in fiecare dimineata cand ma trezesc
- 1Interactioneaza ceaiul de merisor cu anticoncepţionalele bellara?
- 1Colonoscopie
- 0Shigella mai fercvenat decat se crede dar greu de izolat
- 0Cand vine menstruatia daca iau anticonceptionale
- 0Cum se iau corect anticonceptionale
- 6Enterocolita, febra si crampele la stomac sunt de nesuportat
Mai multe informații despre: Diareea anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: