Anticonceptionale - dereglari scaun
Buna seara!
As avea si eu o intrebare legata de eficienta anticonceptionalelor in situatia in care am avut scaun moale la mai putin de 4 ore de la administrarea pastilei...
Luna trecuta (16 martie) am facut o intrerupere de sarcina. Dupa 10 zile, la control, medicul mi-a recomandat artizia, pe care am inceput sa le iau de azi (26 apr - 1 zi a ciclului) la ora 18. Cam la jumatate de ora, am avut un scaun mai moale, apoi pe la 20-20:30 inca unul apos.
Cat este de afectata eficienta pastilei? Este posibil sa nu fi apucat sa se absoarba sau este totul in regula si isi face 'treaba' linistita? :)
In cazul in care pastila a fost eliminata din organism, ar trebui sa continui blisterul, in fiecare zi la ora 18, doar cu o protectie de 7 zile dupa ce scaunul incepe sa fie normal?
As avea si eu o intrebare legata de eficienta anticonceptionalelor in situatia in care am avut scaun moale la mai putin de 4 ore de la administrarea pastilei...
Luna trecuta (16 martie) am facut o intrerupere de sarcina. Dupa 10 zile, la control, medicul mi-a recomandat artizia, pe care am inceput sa le iau de azi (26 apr - 1 zi a ciclului) la ora 18. Cam la jumatate de ora, am avut un scaun mai moale, apoi pe la 20-20:30 inca unul apos.
Cat este de afectata eficienta pastilei? Este posibil sa nu fi apucat sa se absoarba sau este totul in regula si isi face 'treaba' linistita? :)
In cazul in care pastila a fost eliminata din organism, ar trebui sa continui blisterul, in fiecare zi la ora 18, doar cu o protectie de 7 zile dupa ce scaunul incepe sa fie normal?
1 comentarii
Considerati-va protejata abia incepand cu a 8-a pilula.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 8stari de rau dupa operatia de fiere
- 3aproape saptamanal am probleme cu digestia
- 10diarea cronica si acuta
- 4dureri abdominale diaree crampe
- 3anticonceptionale dupa intrerupere de sarcina
- 5Diaree cronica de 4 luni, pe baza stresului si a anxietatii
- 3Diaree!
- 2anticonceptionale si diaree:((raspuns urgent
- 7Paraziti, diaree apoasa si balonare
- 4Anticonceptionale si a doua zi, voma
- 2diaree fara tratament
- 0yazmin pentru acnee
- 2Anticonceptionalele si orgasmul
- 2cu ce pot inlocui anticonceptionalele jeanine?
- 1Tratament de albire al dintiilor vs AC
- 3Anticonceptionalele si iaurtul
- 1Din cauza anticonceptionalelor s-a redus cantitativ menstruatia?
- 2Polygynax interactioneaza cu anticonceptionalele Karissa?
- 0Anticoncepționale luate înainte cu câteva zile înaintea menstruației
Mai multe informații despre: Diareea anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: