Anticonceptionale - dereglari scaun
![Sophi](/arata_img.php?img=cont_126274.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara!
As avea si eu o intrebare legata de eficienta anticonceptionalelor in situatia in care am avut scaun moale la mai putin de 4 ore de la administrarea pastilei...
Luna trecuta (16 martie) am facut o intrerupere de sarcina. Dupa 10 zile, la control, medicul mi-a recomandat artizia, pe care am inceput sa le iau de azi (26 apr - 1 zi a ciclului) la ora 18. Cam la jumatate de ora, am avut un scaun mai moale, apoi pe la 20-20:30 inca unul apos.
Cat este de afectata eficienta pastilei? Este posibil sa nu fi apucat sa se absoarba sau este totul in regula si isi face 'treaba' linistita? :)
In cazul in care pastila a fost eliminata din organism, ar trebui sa continui blisterul, in fiecare zi la ora 18, doar cu o protectie de 7 zile dupa ce scaunul incepe sa fie normal?
As avea si eu o intrebare legata de eficienta anticonceptionalelor in situatia in care am avut scaun moale la mai putin de 4 ore de la administrarea pastilei...
Luna trecuta (16 martie) am facut o intrerupere de sarcina. Dupa 10 zile, la control, medicul mi-a recomandat artizia, pe care am inceput sa le iau de azi (26 apr - 1 zi a ciclului) la ora 18. Cam la jumatate de ora, am avut un scaun mai moale, apoi pe la 20-20:30 inca unul apos.
Cat este de afectata eficienta pastilei? Este posibil sa nu fi apucat sa se absoarba sau este totul in regula si isi face 'treaba' linistita? :)
In cazul in care pastila a fost eliminata din organism, ar trebui sa continui blisterul, in fiecare zi la ora 18, doar cu o protectie de 7 zile dupa ce scaunul incepe sa fie normal?
1 comentarii
![Dr. Mihnea Dragomir](/arata_img.php?img=cont_4644.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Considerati-va protejata abia incepand cu a 8-a pilula.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11diaree de 5 saptamani
- 3logest...am luat una in plus..ce sa fac?
- 3exista pilule care nu ingrasa?
- 9ajutor!!!!! imi inarzie ciclul pe anticonceptionale
- 3Revin-probleme stomac
- 3anticonceptionale sau sterilet
- 13Umflatura a abdomenului in partea dreata jos
- 5Un bebelus cu mai multe probleme
- 4pauza la anticonceptionale... si reluarea lor
- 3diaree inainte si dupa luarea pilulei anticoncetionale
- 3anticonceptionalele si menstruatia
- 3Anticonceptionale din a 9-a zi de ciclu?
- 2cu ce pot inlocui anticonceptionalele jeanine?
- 3Anticonceptionalele si iaurtul
- 1anticonceptionale si pauza
- 0Tratament Diane-35
- 9Nervi la stomac, balonare, diaree, greata
- 1Anticonceptionale interactioneaza cu ?
- 0Consum de cafea
- 2Anticonceptionale luate mai devreme
Mai multe informații despre: Diareea anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: