Pilule luate cu intarziere!

Prietena mea a inceput sa ia Marvelon28 (ca sa nu avem vreo surpriza) de exact 7 zile.singura problema este ca nu a luat pastilutele la ora fixa 2 dintre cele 7 zile.mai exact, o intarziere de 40 de minute intr-o zi, si inca o intaziere de 10 minute in alta zi.
Stiu ca unele pastile trebuie neaparat luate la ora fixa..iar la altele se accepta o intarziere mai mare.
Puteti sa ma ajutati va rog.Este protejata???Putem intretine relatii din a 8-a zi(in ciuda intarzierilor)???
Stiu ca unele pastile trebuie neaparat luate la ora fixa..iar la altele se accepta o intarziere mai mare.
Puteti sa ma ajutati va rog.Este protejata???Putem intretine relatii din a 8-a zi(in ciuda intarzierilor)???
4 comentarii

HMM..nu cred ca sant anticonceptionale care trebuiesc luate la ora fixa(minut-secunda), sau eu, cel putin n-am auzit de ele.parerea mea e ca nu trebuie sa va faceti griji.

fă-ţi griji doar dacă întârzierea e mai mare de 12 ore... în rest nicio problemă. sunt unele pastile care trebuie luate cu întârziere de maxim 3 ore deci şi aşa e bine.

Am facut-o.!!..azi, cu prietena mea.Nu am ejaculat inauntru DAR, din greseala, sperma sigur a ajuns pe vaginul ei(nu inauntru)..s-a sters imediat...dar...tot sunt nelinistit...
Sunt suficiente cele 7 zile de pastile ca sa nu existe "probleme"???adica...dintr-a cata zi e protejata???
Va multumesc mult pt. ajutor.scz pt.stres..
Sunt suficiente cele 7 zile de pastile ca sa nu existe "probleme"???adica...dintr-a cata zi e protejata???
Va multumesc mult pt. ajutor.scz pt.stres..

oops!ai facut-o din nou! :-)) stai lin dupa sapte zile de pastile e protejata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2contraceptive - nu stiu ce sa fac?
- 4mi-a interzis sa mai iau Microginon pt ca pot face atacuri cerebrale de la ele
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 7mai multe intrebari despre logest
- 6poate suna prostesc, dar trebuie sa ma linistesc
- 2dupa cat timp sunt protejata?
- 3e yasmin potrivit?
- 3din ce zi pot sa incep sa utilizez contraceptive?
- 7Harmonet.. ciclu menstrual neregulat
- 6fara pauza intre 2 folii de pastile contraceptive
- 5operatie chist ovarian
- 6efectele contraceptivelor dupa 3 luni de administrare
- 3pilula contraceptiva uitata - am fost protejata sau nu?
- 13Anticonceptionale ARTIZIA
- 5anticonceptionale de la ginecolog sau la un planning familial?
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 8intreruperea anticonceptionalelor
- 0menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor Karissa
- 12 pastile intr-o zi
- 1Pilule contraceptive pt prima data
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: