Pilule luate cu intarziere!

Prietena mea a inceput sa ia Marvelon28 (ca sa nu avem vreo surpriza) de exact 7 zile.singura problema este ca nu a luat pastilutele la ora fixa 2 dintre cele 7 zile.mai exact, o intarziere de 40 de minute intr-o zi, si inca o intaziere de 10 minute in alta zi.
Stiu ca unele pastile trebuie neaparat luate la ora fixa..iar la altele se accepta o intarziere mai mare.
Puteti sa ma ajutati va rog.Este protejata???Putem intretine relatii din a 8-a zi(in ciuda intarzierilor)???
Stiu ca unele pastile trebuie neaparat luate la ora fixa..iar la altele se accepta o intarziere mai mare.
Puteti sa ma ajutati va rog.Este protejata???Putem intretine relatii din a 8-a zi(in ciuda intarzierilor)???
4 comentarii

HMM..nu cred ca sant anticonceptionale care trebuiesc luate la ora fixa(minut-secunda), sau eu, cel putin n-am auzit de ele.parerea mea e ca nu trebuie sa va faceti griji.

fă-ţi griji doar dacă întârzierea e mai mare de 12 ore... în rest nicio problemă. sunt unele pastile care trebuie luate cu întârziere de maxim 3 ore deci şi aşa e bine.

Am facut-o.!!..azi, cu prietena mea.Nu am ejaculat inauntru DAR, din greseala, sperma sigur a ajuns pe vaginul ei(nu inauntru)..s-a sters imediat...dar...tot sunt nelinistit...
Sunt suficiente cele 7 zile de pastile ca sa nu existe "probleme"???adica...dintr-a cata zi e protejata???
Va multumesc mult pt. ajutor.scz pt.stres..
Sunt suficiente cele 7 zile de pastile ca sa nu existe "probleme"???adica...dintr-a cata zi e protejata???
Va multumesc mult pt. ajutor.scz pt.stres..

oops!ai facut-o din nou! :-)) stai lin dupa sapte zile de pastile e protejata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am inceput sa ma ingras de la contraceptive
- 12vreau sa iau anticonceptionale
- 2dupa cat timp trebuie sa fac pauza?
- 7Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit
- 4iau anticonceptionale de 2 luni, dar am probleme cu gatul si amigdalele
- 5pot folosi anticonceptionale fara un set de analize?
- 3Yasmin si durerea de sani
- 4in legatura cu anticonceptionalele luate incontinu
- 3cum se iau anticonceptionale?
- 8anticonceptionale mod de administrare?
- 10anticonceptionalele si durerea de cap
- 4cand pot sa fac sex neprotejat?
- 0Jeanine sau Karissa?
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 6candidoza reactii adverse la anticonceptionale
- 8Dupa 5-6 ani de anticonceptionale, menstruatia intarzie
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 6Am nevoie urgenta de un sfat.Va rog... menstruatie doar o singura zi
- 4Logest
- 3anticonceptionale luate la ore diferite = sarcina?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: