marvelon 28.. cate zile trebuie sa iau ca sa ma protejez?
Buna ziua, am si eu o nelamurire in legatura cu marvelon 28 mentionez ca e prima data cand i-au anticoceptionale.am luat prima pastila in prima zi de mestruatie cate zile trebuie sa ma protejez sa nu apara o sarcina nedorita? Va multumesc
4 comentarii
Marvelonul te protejeaza din prima zi, cu conditia ca si in urmatoarele zile sa le iei corect, regulat si cam la aceeasi ora.Deci nu ai nevoie de protectie suplimentara.Numai bine!
am luat 5 ampiciline, 1 la 6 ore, si am avut contact sexual neprotejat la kteva ore dupa ce am luat ampicilina.am facut test barza la 4 zile si a iesit negativ, iau marvelon28 de 5 luni si nu le am intrerupt delok nici knd am luat ampicilina.la dr ginecolog am intrebat si mi a sp k odata ce am luat anticonceptionalele cu regularitate nu e nimic, si nu scade efectul, nu au legatura.ce puteti spune?
Am si eu o intrebare...daca iau marvelon 28 ramane insarcinata nu la iau la aceeasi ora dar le iau zi de zi sa intamplat sa fiu plecata si sa nu le iau 3 zile dupaia am reluat de la pastila unde am ramas...am 3 zile de cand mia trecut ciclul menstrual..am facut sex cu prietenul meu si a ejacuat in mine..exista riscuri sa raman insarcinata??...raspundetzimi va rog!...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 16LO-FEMENAL
- 4tratament pentru fertilitate sau anticonceptionale in chist ovarian?
- 5ovare polichistice, acnee deosebit de urata.. recomandare anticonceptionale
- 6Cum sa iau anticonceptionale?
- 15karissa
- 47cum actioneaza Mercilon?
- 3Marvelon 28 - efecte secundare?
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 3Novinete.. am sarit o pastila
- 3Anticonceptionalele si protectia lor
- 60cum sa iau anticonceptionalele pentru prima data?
- 6anticonceptionalele yasmin - informatii
- 3Anticonceptionale
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 5dienille sa le iau in continuare sau sa renunt?
- 4intarziere ciclu menstrual, pilule luate corect
- 8Pastila uitata dupa 7 zile de pauza
- 8Simptome ciudate
- 0Anticonceptionale luate in prima zi a menstrei
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor marvelon 28
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: