am o nelamurire foarte mare

Buna am si o problema:acum 3 luni si jumatate am inceput tratamentul cu anticonceptionalele Chloe pentru ca am fost operata de chist ovarian;dupa aceste 3 luni medicul mi-a recomandat Karissa; problema este ca tratamentul cu karissa l-am inceput de 4 zile si pentru protectie am folosit si prezervativul care s-a rupt si acum nu stiu ce sa cred pot ramane insarcinata?Problema este ca aproximativ 3 zile am baut ceai hepatic care contine sunatoare{am inteles ca sunatoarea scade efectul anticonceptionalelor} sper sa nu para prea complicat si sa imi puteti raspunde la intrebare f�rv�nad
cum as putea sa aflu daca sunt sau nu avnd in vedere faptul ca de la incident nu a trecut decat o zi? sunt speriata pentru ca in urma operatiei de chist am ramas doar cu un ovar si o trompa si un avort pentru mine e o pierdere foarte mare.as putea sa iau postinor chiar daca iau anticonceptionale?
cum as putea sa aflu daca sunt sau nu avnd in vedere faptul ca de la incident nu a trecut decat o zi? sunt speriata pentru ca in urma operatiei de chist am ramas doar cu un ovar si o trompa si un avort pentru mine e o pierdere foarte mare.as putea sa iau postinor chiar daca iau anticonceptionale?
3 comentarii

Daca ati luat Karissa in continuarea anticonceptionalului precedent, nu este cazul sa va faceti probleme, fiindca erati sub protectie. Ceea ce e neclar este de ce mai folositi prezervativ, din moment ce sunteti sub anticonceptionale. Sau invers: de ce luati anticonceptionale daca folositi prezervativ ? In orice caz, ceaiul hepatic nu interfera semnificativ cu anticonceptionalele.

Multumesc mult.ca sa fiu sincera de teama folosesc si prezervativul ma simt mai sigura.Stiu ca nu trebuie, poate o sa depasesc teama asta.

buna!iau anticonceptionale chloe de o luna, administrate de doctor pentru noduli la sani si chisturi.trebuie sa continui tratamentul pentru inca doua luni.dupa a patra pastila alba(inactiva) mi-au venit problemele.am continuat sa le iau pe cele albe.dupa care..am inceput o alta tableta.aseara am luat primul comprimat galben (activ), iar astazi am avut un act sexual neprotejat.este vreo problema.????astept un raspuns urgent...va multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5contraceptivele se pot lua doar din prima zi de menstruatie?
- 2cum iau anticonceptinalele
- 10Sunt insarcinata?
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 2sunt anticonceptionale care iti regleaza menstruatia ca sa o ai la o data fixa?
- 6Contraceptive si ingrasare
- 11Dupa Postinor, cand se incepe folia de Yasmin
- 60poti ramane insarcinata chiar daca iei anticonceptionale?
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 3pauza la anticonceptionale 3 ani... pot sa le reiau?
- 2protectia in a 2-a luna de anticonceptionale
- 106riscul de a ramane insarcinata.?
- 5operatie chist ovarian
- 10Melleva 35 - acnee
- 5ce analize trebuie facute inainte de a folosi anticonceptiponale si ce cost au acestea?
- 7Antionceptionale Logest si sarcina
- 4pot incepe administrarea anticonceptionalelor?
- 6Menstruatie dupa 19 zile
- 2Urgent! Anticonceptionale si raceala
- 3Anticonceptional vomat la maxim o ora
Mai multe informații despre: Chistul osos Administrarea contraceptivelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: