am o nelamurire foarte mare
Buna am si o problema:acum 3 luni si jumatate am inceput tratamentul cu anticonceptionalele Chloe pentru ca am fost operata de chist ovarian;dupa aceste 3 luni medicul mi-a recomandat Karissa; problema este ca tratamentul cu karissa l-am inceput de 4 zile si pentru protectie am folosit si prezervativul care s-a rupt si acum nu stiu ce sa cred pot ramane insarcinata?Problema este ca aproximativ 3 zile am baut ceai hepatic care contine sunatoare{am inteles ca sunatoarea scade efectul anticonceptionalelor} sper sa nu para prea complicat si sa imi puteti raspunde la intrebare f�rv�nad
cum as putea sa aflu daca sunt sau nu avnd in vedere faptul ca de la incident nu a trecut decat o zi? sunt speriata pentru ca in urma operatiei de chist am ramas doar cu un ovar si o trompa si un avort pentru mine e o pierdere foarte mare.as putea sa iau postinor chiar daca iau anticonceptionale?
cum as putea sa aflu daca sunt sau nu avnd in vedere faptul ca de la incident nu a trecut decat o zi? sunt speriata pentru ca in urma operatiei de chist am ramas doar cu un ovar si o trompa si un avort pentru mine e o pierdere foarte mare.as putea sa iau postinor chiar daca iau anticonceptionale?
3 comentarii
Daca ati luat Karissa in continuarea anticonceptionalului precedent, nu este cazul sa va faceti probleme, fiindca erati sub protectie. Ceea ce e neclar este de ce mai folositi prezervativ, din moment ce sunteti sub anticonceptionale. Sau invers: de ce luati anticonceptionale daca folositi prezervativ ? In orice caz, ceaiul hepatic nu interfera semnificativ cu anticonceptionalele.
Multumesc mult.ca sa fiu sincera de teama folosesc si prezervativul ma simt mai sigura.Stiu ca nu trebuie, poate o sa depasesc teama asta.
buna!iau anticonceptionale chloe de o luna, administrate de doctor pentru noduli la sani si chisturi.trebuie sa continui tratamentul pentru inca doua luni.dupa a patra pastila alba(inactiva) mi-au venit problemele.am continuat sa le iau pe cele albe.dupa care..am inceput o alta tableta.aseara am luat primul comprimat galben (activ), iar astazi am avut un act sexual neprotejat.este vreo problema.????astept un raspuns urgent...va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Injectabil sau pastile
- 4cat de bune sunt anticonceptionalele?
- 2anticonceptionale fara sex=dereglare hormonala
- 12karissa - nu am luat-o din prima zi de menstruatie
- 3de cate contacte sexuale as avea, sunt protejata tot timpul...
- 6Intrebari despre anticonceptionale: sunt avortive?
- 7mai multe intrebari despre logest
- 5intarzierea luarii pastilelor
- 3anticonceptionale yasmin URGENT
- 8Contraceptivele Yaz si efectele adverse
- 4urmatorul blister cand il incep?
- 13Intrebare pentru un medic ginecolog: pot sa iau harmonet?
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 6efectele contraceptivelor dupa 3 luni de administrare
- 33Nelamuriri Artizia
- 16am luat anticonceptionale fara sa fiu in perioada mentruala
- 5rezultat ecografie san
- 2Anticonceptionalele si tinnitusul
- 0Cind pot sa incep anticonceptionalele.
- 5poti ramane insarcinata in timpul ce iei si anticonceptionale?
Mai multe informații despre: Chistul osos Administrarea contraceptivelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: