Anticonceptionalele Cerazette pot duce la disparitia menstruatiei?

Buna ziua, am 38 ani si de 1 luna iau pilule Cerazette, la recomandarea medicului ginecolog si in urma unui set de analize(dat fiind varsta si ptr ca sunt si fumatoare). Am luat prima pilula in a 4-a zi de ciclu(atunci mi-am scos steriletul si medicul mi-a spus sa incep administrarea pilulelor). Medicul mi-a spus ca in timp aceste pilule fac ca menstruatia sa dispara, aceasta revenind atunci cand voi renunta la anticonceptionale. Problema mea: inca dupa prima folie, pe care am terminat-o acum 2 zile, si am inceput-o pe urmatoarea, nu mi-a venit ciclu absolut deloc. In prima zi de intarziere am facut un test de sarcina care a iesit negativ. Va rog daca se poate sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: este posibil ca inca din prima luna de administrare a pilulelor Cerazette sa dispara ciclul? Sau sunt sanse(sper sincer ca nu) sa fiu insarcinata? Imi este greu sa stau in fiecare luna intrebandu-ma daca sunt sau nu insarcinata, asta este scopul anticonceptionalelor, sa fii relativ sigura ca nu ai aceasta problema. Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2iau anticonceptionale... ce sanse sunt sa raman insarcinata?
- 8pilule ocazionale
- 8contraceptivul adecvat persoanelor cu acnee
- 5ovare polichistice, acnee deosebit de urata.. recomandare anticonceptionale
- 3reincepere folie dupa o pastila uitata
- 4sunt virgina si as vrea s imi incep viata sexuala
- 3e yasmin potrivit?
- 6microgynon si arcoxia
- 9Nelamuriri in ceea ce privesc anticonceptionalele
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 13Cum trebuie sa iau prima pastila si cat timp trebuie sa ma protejez cu prezervativ?
- 6anticonceptionale - am luat 16. Mai trebuie sa iau?
- 3prima pastila in a treia zi de menstruatie?
- 3ce ela fel de bun ca pastilele marvelon?
- 22 luni la rand fara pauza la anticonceptionale
- 3yasime luate gresit pana in ciclu
- 5sunt insarcinata ?
- 3Anticonceptionale
- 1pot sa am contact sexual neprotejat chiar si la ultima pastiluta contraceptiva?
- 1anticonceptionale yasmine... cat de eficiente sunt?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor absenta menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: