karissa - cum se iau?
prietena mea ia anticonceptionale karisa... si avem o nelamurire... a terminat primele 21 de pastile si acuma este in pauza de 7 zile... intrebarea este... trebuie sa ia pastilele din a 7 a zi sau a 8 a (a terminat prima folie joi... trebuie sa le ia tot joi sau vineri ) ???
3 comentarii
păi dacă a terminat joi.. atunci trebuie să ia de vineri
am uitat sa precizez k ciclul a venit a doua zi dupa ce a terminat de luat pastilele... nu trebuia sa inceapa folia in prima zi de ciclu ? sau trebuie sa faca o pauza de 7 zile si dupa asta sa inceapa a doua folie chiar daca este inceput ciclul... ?
trebuie sa ia din a opta zi, adica sa aiba pauza fix o saptamana (7 zile).
si urmatoarea folie o incepe a opta zi, chiar daca nu i s-a terminat ciclul. e normal sa ii vina ciclul in alea 7 zile de pauza si sa inceapa in a opta cu pastilele, chiar daca nu i-a trecut. in timp o sa i se regleze si ii va veni exact la 28 de zile
si urmatoarea folie o incepe a opta zi, chiar daca nu i s-a terminat ciclul. e normal sa ii vina ciclul in alea 7 zile de pauza si sa inceapa in a opta cu pastilele, chiar daca nu i-a trecut. in timp o sa i se regleze si ii va veni exact la 28 de zile
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sterilet sau pilule?
- 1anticonceptionalele pot cauza lipsa menstruatiei
- 3pot ramane insarcinata in timp ce iau pilule
- 3dupa cat timp?
- 64anticonceptionale karissa si menstruatie neregulata
- 3nu stiu ce mi s-a intamplat.Va rog dati-mi un sfat cat mai curand posibil!
- 6Intrebare: cum e corect sa luam o pilula uitata?
- 8vreau sa folosesc anticonceptionale
- 6novynette si amoxicilina
- 4de la cat timp se poate face sex neprotejat?
- 18yasmin si scaun moale. As dori raspunsul unui medic!
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 5sarcina peste contraceptive
- 9Pot sa iau contraceptive si maine?
- 4iau prima oara anticonceptionale
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 6Daca iau Karissa din prima zi de ciclu.. sunt protejata 100% inca din prima zi?
- 5Risc de sarcina?
- 6in luna aprilie mi-a venit menstruatia de 2 ori iar eu am inceput sa iau anticonceptionale
- 2am nevoie de un mic sfat va rog
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: