va rog sa ma ajutati

trebuia sa incep o noua folie de pastile microgynon miercuti seara la 21 si 30 dar am uitat si le-am luat joi dimineata la ora 9...vreau sa stiu daca se incadreaza in cele 12 ore de protectie, pt ca mentionez ca am intretinut relatii sexuale neprotejat in aceste 12 ore.va rog sa imi raspundeti repede sa stiu daca sa iau postinor.sper sa nu fie prea tarziu.inca nu sunt 24 de ore.va multumesc anticipat
4 comentarii

va rog sa imi raspundeti.daca stie cineva sa ma ajute cu un raspuns

Da, se incadreaza. Nu trebuie sa va faceti probleme, ci mai multa atentie in viitor.

Buna ziua!! Am si eu o intrebare...iau anticonceptionale Desorelle de aprox un an de zile. Acum cateva zile am avut un contact neprotejat, iar a doua zi am fost la spital si mi s-a facut o injectie (oxacilina).Mi s-a prescris sa iau in continuare oxacilina, insa eu nu le-am luat pana acum. Am intrebat-o pe d doctor daca pot lua concomitent antibioticele si dak ele nu scad efectul anticonceptionalelor, si mi s-a spus ca le pot lua. In fine, de teama nu le-am luat, singurul lucru care ma ingrijoreaza este faptul k mi s-a facut injectia cu oxacilina. As putea ramane gravida? Ast raspuns, va rog! Multumesc mult!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mi-am oprit ciclul si de cateva zile imi curge un lichid maroniu
- 6Cat timp pot fi luate anticonceptionalele?
- 10efecte postinor 2
- 5intrerupere de anticonceptionale
- 18Trebuie sa fac pauza 7 zile chiar daca imi vine ciclu dupa 4 zile?
- 4prima pastila dupa pauza
- 4cand pot sa fac sex neprotejat?
- 4inlocuire contreceptiv oral
- 7durere mana dreapra, anticonceptionale
- 2Cat de sigure sunt anticonceptionlele?
- 3Intarziere pastila Yasmin
- 4Vomarea pastilei contraceptive
- 0Anticonceptionale si efectul lor dupa 6 zile de la luarea unui medicament care diminueaza
- 4problema cu pilula contraceptiva
- 4Sangerari (Anticonceptionale Novynette)
- 2Polygynax interactioneaza cu anticonceptionalele Karissa?
- 6Anticonceptionalele Yaz si Yasmin aduc moartea
- 1Menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
- 1Pastila luata cu intarziere!
- 0Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: