Sarcina?

17-03-2021
Raluca93
Nu este medic/terapeut
Raluca93
Bună ziua. De vinerea trecuta am niște simptome au început de dimineață cu amețeală au continuat cu stare de rău și greață. Sâmbăta și duminica am început sa și vomit, duminică au început și niște impunsaturi sub burta în zona ovarelor. Nu pot sa mănânc nimic pentru ca îmi este rău și îmi vine sa vărs, am fost fumătoare acuma nu mai suport fumul, de la cafea mi se face rău. Menstruația am avut-o din 3 martie pana în 6 martie iar în 7 martie am avut doar niște scurgeri maroni. În aceasta situație ar fi posibila o sarcina?
2 comentarii
0
18-03-2021, ora 21:36
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna seara,

fara un test de sarcina sau o ecografie de depistare sarcina este dificil de diagnosticat daca este sau nu o sarcina. Va recomandam sa consultati un medic sau sa efectuati un test de sarcina

O seara buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
0
19-03-2021, ora 12:06
Raluca93
Nu este medic/terapeut
Raluca93
Bună ziua. Am făcut teste de sarcina sunt negative, am făcut și analiza de sânge betahcg la care mi-a ieșit 0, 7 mUI /ml. În acest caz nu se poate pune problema de o sarcina, asa ii?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •