posibila sarcina?
buna ziua, as avea si eu nevoie urgenta de ajutorul dumneavoastra...in urma cu cativa ani am avut un chist pe unul dintre ovare...si mi-au prescris diane 35...am luat 6 ani anticonceptionale iar in urma cu 5-6 luni le-am lasat.eu si prietenul meu am facut sex neprotejat.luna trecuta mi-a venit menstruatia pe data de 22 iar luna aceasta mi-a venit pe 24.chestia e ca mie imi vine tot timpul la 28 de zile...practic mi-a intarziat 5 zile.mia curs 1 zi roz inchis si foarte putin ptr un ciclu menstral, a doua zi mi-a curs un roz foarte deschis si a treia zi mi-a curs un maro deschis deschis..mie de normal ma tine 3 zile si in a 4 mai imi curge putin dar foarte mult si nu asa ca acuma..de vreo 2 saptamani ma simt rau cu stari de voma, ma simt balonata, ma doare capul, am foarte putina febra, am facut 2 teste de sarcina acum 2 sau 3 saptamani si mi'au iesit negative..iar in data de 24 cand mi'a venit asa zisa menstruatie mi-am mai facut unul care mi-a iesit tot negativ...merg foarte des la baie...si nu mai pot dormi pe burta cand de normal eu dorm numai pe burta..parca ma deranjeaza ceva cand stau pe burta...si imi vine foarte mult sa vomit.credeti k e posibil o sarcina sau e doar din capul meu.chestia e k imi doresc foarte mult sa raman insarcinata...va rog din suflet ajutati-ma..
4 comentarii
Neaparat trebuie sa faci un control ginecologic...in caz ca nu te-ai dus inca nicaieri, luni mergi la un cabinet..pe langa consultatie solicita un control al secretiei vaginale si o ecografie..E o infectie in sfera genitala.
acum o luna mi-am facut toate analizele si nu am nimic, mi-am facut lama, ecografie, sange absolut tot si nu mi-au gasit, toate lucrurile aste mi se intampla in ultimele 3 saptamani...oricum miercuri am programare la medic, si ii voi cere sa imi repete toate analizele, desi eu simt altceva...mutumesc mult
da...deci azi am fost la medic sa imi fac analizele si inainte de a merge mi-am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv..deci nu era nici o infectie cum ati spus..e o sarcina...multumesc oricum
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pastila luata dupa 5 ore = sarcina?
- 3nu stiu daca sunt sau nu insarcinata
- 7Menstruatie intarziata o luna
- 13Mi-a intarziat ciclul trei luni...
- 2As putea fi insarcinata?
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 5Sex neprotejat!
- 60e prietena mea gravida?
- 4este posibil sa fiu insarcinata?
- 4intarzierea menstruatiei o luna.. sunt insarcinata?
- 0Care sunt sansele unei sarcine cand e inca virgina?
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
- 13Sunt insarcinata?
- 1Posibila sarcina. Simptome.
- 3Sex si menstruație
- 1Sunt gravida?
- 2sunt insarcinata?
- 0Sangerare de implantare ? Sanse de sarcina ?
- 0Chist pe ovare
Mai multe informații despre: Chistul ovarian sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: