Insarcinata?!
Buna ziua! Am si eu o intrebare, mi-am dat drumul pe fundul prietenei mele de 16 ani, statea pe burta si ei ii e frica ca nu cumva sa fi alunecat pana la vagin, dar eu nu am vazut sa fi curs niciun pic, apoi i-am adus un prosop si s-a sters, asta intamplandu-se pe la jumatatea lui iulie. De atunci se tot panicheaza la orice rau sau durere de burta sau diaree si astazi i-a fost rau si are febra, dar i-am spus ca nu este nimic legat de sarcina. Mentionez ca ciclurile i-au venit regulat si nu a vomitat niciodata de atunci. Mai mentionez ca este virgina si era in perioada medie a fertilitatii. Puteti sa imi spuneti concret daca este vorba de sarcina sau nu?
1 comentarii
Suntem la jumatatea lui septembrie; daca ar fi existat o sarcina ar fi aparut semne pana acum. Prietena dovedeste o lipsa mare in ceea ce priveste educatia sexuala. Va recomand sa va informati amandoi corect, din surse verificate, despre masurile contraceptive si bolile cu transmitere sexuala, tocmai ca sa nu ajungeti in situatii neplacute sau chiar periculoase.
Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Contact neprotejat, dupa 2 zile ciclu. Sunt insarcinata?
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 3mi-e frica sa nu o fi lasat insarcinata!
- 5sex in ultimele zile de ciclu... sunt insarcinata?
- 3e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 4Oare pot fi insarcinata?
- 2Exista sanse de a ramane insarcinata? Sfatul unui medic, va rog.
- 0insarcinata in timp ce iau AC?
- 3Motive de ingrijorare?
- 9Sarcina sau nu...?
- 1Intrerupere anticonceptionale= sarcina? Sunt foarte nedumerita!
- 4Poate fi insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului?
- 3Lichid preejaculator... sarcina?
- 2Sunt gravida ?
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?
- 0Iubita mea e insarcinata?
- 0Posibil insarcinata ?
- 0Cand are loc ovulatia?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: