poti ramane insarcinata daca esti virgina?
Imi puteti raspunde la o intrebare? se poate ramane insarcinata daca esti virgina? daca partenerul ejaculeaza pe spate sau oriunde in alta parte, insa in timpul peeting ului s-a folosit un lichid pentru masaj, e posibil ca acesta sa constituie un ambient propice pentru migrarea spermatozoizilor? din cate stiu eu lichidul care se elimina inainte de ejacularea finala poate contine spermatozoizi. de obicei am un ciclu regulat insa in aceasta luna mi-a intarziat deja de 6 zile.ar trebui sa ma ingrijorez. mentionez cu nu am intretinut un raport sexual.
4 comentarii
Puteti face un test de sarcina pentru linistea dumneavostra.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
picaturile placerii vin inainte sa ejaculeze baiatul?sau vin si pe parcursul contactului sexual?daca facem si nu ejaculeaza in mine si o scoate fara sa simt a k ii vine sa ejaculeze este vreo posibilitate sa fi eliberat acele picaturi?va rog sam iraspundeti, va multumesc
Da, exista posibilitatea sa ramai insarcinata, daca nu folositi prezervativ pe toata perioada actului sexual si esti in perioada fertila. Sfatul meu: fara riscuri inutile! Folositi masuri suplimentare de protectie!
va ro sa ma ajutati.dak esti virgina...si faci sex timp de 5 min neprotejat.sa zicem si partenerul nu ejaculeaza in tine.exista vreo sansa s raman insarcinata.?va rog ajutati-ma..astept raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sper sa nu fiu gravida
- 5chisturi ovariene, sex fara preservativ... sunt insarcinata?
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 5test de sarcina - o liniuta, oare sint insarcinata?
- 5sex neprotejat, pastila de a doua zi = sarcina?
- 21Oare am ramas gravida? urgent va rog!
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 5Poate fi vorba de o sarcina?
- 7intrebare: sunt insarcinata?
- 3Pot sa fiu insarcinata?
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 8am facut sex neprotejat in a 14-a zi de menstruatie. e posibil sa raman gravida?
- 1motive de ingrijorare sau nu ? este sau nu gravida ? va rog frumos sa ma ajutati
- 4Sarcina ? Ajutati-ma..
- 5Sunt gravida in conditiile acestea?Nu mai pot dormii...
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 0Beta hcg=1.2 mUI/ml
- 8E posibil sa fi ramas însărcinată?
- 0Pauza anticonceptionale - sansa sa raman gravida?
- 1Am nevoie de ajutor urgent va rog - ovulație sau sarcină?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: