poti ramane insarcinata daca esti virgina?
Imi puteti raspunde la o intrebare? se poate ramane insarcinata daca esti virgina? daca partenerul ejaculeaza pe spate sau oriunde in alta parte, insa in timpul peeting ului s-a folosit un lichid pentru masaj, e posibil ca acesta sa constituie un ambient propice pentru migrarea spermatozoizilor? din cate stiu eu lichidul care se elimina inainte de ejacularea finala poate contine spermatozoizi. de obicei am un ciclu regulat insa in aceasta luna mi-a intarziat deja de 6 zile.ar trebui sa ma ingrijorez. mentionez cu nu am intretinut un raport sexual.
4 comentarii
Puteti face un test de sarcina pentru linistea dumneavostra.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
picaturile placerii vin inainte sa ejaculeze baiatul?sau vin si pe parcursul contactului sexual?daca facem si nu ejaculeaza in mine si o scoate fara sa simt a k ii vine sa ejaculeze este vreo posibilitate sa fi eliberat acele picaturi?va rog sam iraspundeti, va multumesc
Da, exista posibilitatea sa ramai insarcinata, daca nu folositi prezervativ pe toata perioada actului sexual si esti in perioada fertila. Sfatul meu: fara riscuri inutile! Folositi masuri suplimentare de protectie!
va ro sa ma ajutati.dak esti virgina...si faci sex timp de 5 min neprotejat.sa zicem si partenerul nu ejaculeaza in tine.exista vreo sansa s raman insarcinata.?va rog ajutati-ma..astept raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7sex in timpul menstruatiei
- 3Sunt gravida?
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 8Iau anticonceptionale si am facut un tratament pt bronsita 8 zile
- 4Menstruatie intarziata 6 zile... e gravida?
- 0sunt insarcinata?
- 3am facut sex neprotejat in ultima zi de menstruatie.sunt sanse sa raman insarcinata?
- 3Imi e teama sa nu fiu gravida..
- 3Se poate sa fie insarcinata ?
- 3Am terminat blisterul yasmin si nu imi vine ciclul. Sunt insarcinata ?
- 1Sunt sau nu insarcinata?
- 2posibila sarcina?
- 2O nelamurire in privinta ovulatiei
- 0infectie sau sarcina? am nevoie de sfaturi !!
- 3Posibil sarcina?
- 3Simptome sarcina?
- 0Am ramas insarcinata?
- 6Va rog! Se poate sa fi ramas insarcinata sau nu?
- 2Risc de sarcina?
- 0Posibila sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: