poti ramane insarcinata daca esti virgina?

18-04-2008
alexia03
Nu este medic/terapeut
alexia03
Imi puteti raspunde la o intrebare? se poate ramane insarcinata daca esti virgina? daca partenerul ejaculeaza pe spate sau oriunde in alta parte, insa in timpul peeting ului s-a folosit un lichid pentru masaj, e posibil ca acesta sa constituie un ambient propice pentru migrarea spermatozoizilor? din cate stiu eu lichidul care se elimina inainte de ejacularea finala poate contine spermatozoizi. de obicei am un ciclu regulat insa in aceasta luna mi-a intarziat deja de 6 zile.ar trebui sa ma ingrijorez. mentionez cu nu am intretinut un raport sexual.
4 comentarii
0
18-04-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Puteti face un test de sarcina pentru linistea dumneavostra.
Toate cele bune.
0
19-04-2008, ora 00:00
lissa
Nu este medic/terapeut
lissa
picaturile placerii vin inainte sa ejaculeze baiatul?sau vin si pe parcursul contactului sexual?daca facem si nu ejaculeaza in mine si o scoate fara sa simt a k ii vine sa ejaculeze este vreo posibilitate sa fi eliberat acele picaturi?va rog sam iraspundeti, va multumesc
0
21-04-2008, ora 00:00
cricricri
Nu este medic/terapeut
cricricri
Da, exista posibilitatea sa ramai insarcinata, daca nu folositi prezervativ pe toata perioada actului sexual si esti in perioada fertila. Sfatul meu: fara riscuri inutile! Folositi masuri suplimentare de protectie!
0
17-06-2009, ora 13:51
big_mistake
Nu este medic/terapeut
big_mistake
va ro sa ma ajutati.dak esti virgina...si faci sex timp de 5 min neprotejat.sa zicem si partenerul nu ejaculeaza in tine.exista vreo sansa s raman insarcinata.?va rog ajutati-ma..astept raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •