poti ramane insarcinata daca esti virgina?

Imi puteti raspunde la o intrebare? se poate ramane insarcinata daca esti virgina? daca partenerul ejaculeaza pe spate sau oriunde in alta parte, insa in timpul peeting ului s-a folosit un lichid pentru masaj, e posibil ca acesta sa constituie un ambient propice pentru migrarea spermatozoizilor? din cate stiu eu lichidul care se elimina inainte de ejacularea finala poate contine spermatozoizi. de obicei am un ciclu regulat insa in aceasta luna mi-a intarziat deja de 6 zile.ar trebui sa ma ingrijorez. mentionez cu nu am intretinut un raport sexual.
4 comentarii

Puteti face un test de sarcina pentru linistea dumneavostra.
Toate cele bune.
Toate cele bune.

picaturile placerii vin inainte sa ejaculeze baiatul?sau vin si pe parcursul contactului sexual?daca facem si nu ejaculeaza in mine si o scoate fara sa simt a k ii vine sa ejaculeze este vreo posibilitate sa fi eliberat acele picaturi?va rog sam iraspundeti, va multumesc

Da, exista posibilitatea sa ramai insarcinata, daca nu folositi prezervativ pe toata perioada actului sexual si esti in perioada fertila. Sfatul meu: fara riscuri inutile! Folositi masuri suplimentare de protectie!

va ro sa ma ajutati.dak esti virgina...si faci sex timp de 5 min neprotejat.sa zicem si partenerul nu ejaculeaza in tine.exista vreo sansa s raman insarcinata.?va rog ajutati-ma..astept raspuns.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Oare sunt insarcinata dupa ce am luat o luna Triregol?!
- 154simptomele prezentei unei sarcini
- 4e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?
- 18Am o mica durere de ovare. Sunt insarcinata?
- 3am ramas insarcinata?
- 4Pastila contraceptiva uitata 24 de ore
- 6De ce mi-a trecut: insarcinata trimestrul 1, daca eu nu sunt?
- 9o fi sarcina?
- 1Pot ramane insarcinata..lichidul preejeculator
- 1sunt gravida?
- 1Sarcina ?
- 3Lichidul preejaculator a scapat, este vreo sansa de sarcina?
- 5sunt gravida?
- 1Sunt însărcinată???
- 3sex in a cincea zi de cliclu si prezervativul rupt
- 1sunt insarcinata?...pentru ca am deja doi copii
- 3Sunt gravida?
- 1sa ma ingrijorez in legatura cu o posibila sarcina?
- 1Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: