postinor 2?
Am avut un contact sexual in ultimele zile ale menstruatiei si s a rupt prezervativul. Am luat Postinor 2 la 30 de minute dupa contact, apoi la 12 ore a doua pastila. Acum mi a intarziat ciclul 2 zile, trebuia sa mi vina pe 18 si acum suntem in 20. E posibil ca intarzierea sa fie de la Postinor sau exista pericolul unei sarcini? Care sunt riscurile de a ramane insarcinata in timpul menstruatiei daca am luat si Postinor?
24 comentarii
buna, din proprie experienta ati spun sigur ca nu vei ramane ansarcinata daca ai luat amandoua pastile, si daca luai numai un postinor tot nu ramaneai, stai linistita, din cauza postinorului ti se va schimba putin ciclu menstrual dar fi fara griji va veni..
dupa un contact sexual sa rupt prezervativul si dupa 20 ore am luat postinor 2. Specific ca fac injectii antibiotice exista riscul sa raman insarcinata? Actul sexual era cu o saptamana inainte de ciclu
Am si eu o intrebare.La cat timp dupa ce am luat Postinor ar trebui sa ma astept sa imi vina ciclul Am luat acum patru zile si inca nu mi-a venit.Ar trebui sa imi fac griji eu am mai luat postinor acum vreo 2 ani.Este posibil ca din aceasta cauza sa nu isi mai faca efectul acum Va rog astept raspuns.
Intrebare despre Postinor La cat timp dupa ce am luat Postinor trebuie sa imi vina Am luat acum 5 zile si inca nu mi-a venit.Este normal Eu am mai luat postinor acum vreo 2 ani.Este posibil ca din aceasta cauza sa nu isi mai faca efectul acum Va rog astept raspuns daca se poate raspunsul medicului
Sunt si eu in dubii...Acum doua saptamani in urma unui contact sexual s-a rupt prezervativul iar dupa aproximativ 30 de minute am luat prima pilula Postinor iar dupa 13 ore a doua pilula..Ultima zi a menstruatiei a fost cu 3 zile inainte de contact. Dupa o saptamana am avut niste scurgeri rosiatice spre maroniu timp de doua-trei zile. Acum dupa 2 sapt mi-au aparut din nou. Insa de data aceasta cu dureri ale ovarelor:...Credeti ca ar fi timpul sa-mi fac un test de sarcina Exista posibilitatea unei sarcini va rog dati-mi un raspuns...
buna ziua! am o intrebare legata de Postinor. Prima pastila am luat-o dupa 5 ore de la contaculo sexual, insa pe a doua la o diferenta de 23 ore. Ambele pastile au fost luate in mai putin de 72 ore. Va rog mult sa imi spuneti daca isi mai fac efectul sau nu. Multumesc.
buna seara!am o intrebare legata de postinor.., am luat aceasta pastila la timp, am avut mici sangerari, insa nimik altceva, in schimb nu mia venit menstruatia, am facut 3 teste de sarcina iar rezultatul a fost negativ...de ce nu imi vine menstruatia?e a doua oara cand folosesc acest medicament?multumesc
Buna ! Am avut contact sexual in ultimele 2 zile ale menstruatiei si s-a rupt pezervativul. Am luat cam la o ora prima pastila de postinor si la 12 ore a 2 pastila. Intebarea mea este urmatoarea: Pot aparea efecte negative daca am luat postinor 2 fiind in timpul ciclului menstrul? va rog mult sa-mi raspundeti.
Salut! Am si eu o nedumerire : am intretinut relatii cu partenerul meu si s-a rupt prezervativul. La vreo 30-40 de minute am luat Postinor 2 si apoi la cele 12 ore. Asta s-a intamplat ieri, 6 ianuarie. Menstruatia ar trebui sa-mi vina prin 17-18 sau poate mai incolo putin. Am menstruatie neregulata si de aceea nu sunt sigura de data. Daca am luat pastilele cum trebuie, exista vreo posibilitatea sa raman insarcinata? Si cam peste cate zile ar trebui sa-mi apara acea sangerare din cauza medicamentului? Va rog sa ma ajutati. Multumesc mult!
Nu, stai linistita, de regula trebuie sa apara in 5-7 zile de administrare.
Mersi mult, sper sa fie asa ca inca sunt destul de ingrijorata :| Asteptarea asta nu-mi place...
Azi-noapte am avut un mic "accident " in sensul ca dupa terminarea actului sexual am constatat ca prezervativul era prin pat si nu unde trebuia sa fie.Nici eu, sotul meu nu stim cum s-a intamplat asta mai ales ca, de regula, suntem prevazatori.Ultimul ciclu l-am avut pe 30 Dec si dupa calculele mele sunt in perioada fertila.Acum vreau sa merg la farmacie sa imi cumpar Postinor dar as dori sa stiu cat este de eficient, daca da rezultate, in sensul ca nu vreau sa ma trezesc cu "surprize".Sunt operata de o sarcina extrauterina si nu vreau sa o fac si pe a doua pentru ca, de regula, se spune ca cine o face pe prima o face si pe a doua.Cateva sfaturi si sugestii m-ar ajuta pentru ca sunt terminata, am avut o noapte alba din cauza asta.Va multumesc mult!
am avut si eu un accident s a spart prezervativul dupa 3 zile de la ultima menstruatie...dupa aproximativ 30 minute am luat postinor si dupa 12 ore a doua pastila.dar cam dupa 10 zile mi au aparut niste scurgeri maronii...cateva zile si akuma am 2 zile de intarziere e posibil sa fiu insarcinata? el nu o terminat si mi am fakut si un test si nu mi o iesit ca as fi.pana imi vine cred ca albesc...
Dupa accidentul neplacut am luat postinor a doua zi si a doua pastila dupa 12 ore.Am avut niste reactii super urate dupa cea de-a doua pastila in sensul ca mi-a fost foarte rau.Nu am avut nici un fel de scurgeri sau sangerari dupa ce am luat pastilele iar acum 2 zile mi-a venit ciclu, cu cateva zile mai devreme fata de data la care ar fi trebuit sa-mi vina.Nu va dati seama ce bucurie a fost pe mine.
Draga Selma2003 nu cred ca esti insarcinata dar am citit ca e posibil sa ai si acele mici sangerari de care spui tu si acelea se considera ca un ciclu asa ca s-ar putea sa ti se fi modificat data ciclului si in loc sa iti vina atunci cand stii tu ca ar trebui, s-ar putea sa iti vina aproape de data cand ai avut acele mici sangerari.Testul de sarcina iese pozitiv cam la 2 saptamani de la data ultimului contact dar nu cred ca ar trebui sa iti faci griji in privinta asta(usor de zis dar greu de facut -crede-ma ca stiu prin ce treci ).Multa bafta si mai vorbim!
Draga Selma2003 nu cred ca esti insarcinata dar am citit ca e posibil sa ai si acele mici sangerari de care spui tu si acelea se considera ca un ciclu asa ca s-ar putea sa ti se fi modificat data ciclului si in loc sa iti vina atunci cand stii tu ca ar trebui, s-ar putea sa iti vina aproape de data cand ai avut acele mici sangerari.Testul de sarcina iese pozitiv cam la 2 saptamani de la data ultimului contact dar nu cred ca ar trebui sa iti faci griji in privinta asta(usor de zis dar greu de facut -crede-ma ca stiu prin ce treci ).Multa bafta si mai vorbim!
NICO76 iti multumesc de raspuns si testul l am facut la 3 sapt...deci ar fi trebuit sa mi iasa dar nu prea mai am incredere in ele pt ca o vecina de a mea era insarcinata cam in 2 luni jumatate si si a facut 2 teste ambele iesind negative.de asta stau in stres.
Buna ziua. Am urmat un tratament cu metformin (MEGUAN) dat de o dna.doctor pentru tratamentul ovarelor polichistice. Nu am dori sa avem un copil chiar acum si de aceea in urma unui "mic" accident am fost nevoita sa iau Postinor 2. Acum nu stiu ce sa fac...sa continui cu metformin...sau ce sa fac.interactioneaza intre ele aceste pastile? deoarecedin cate stiu au efecte total opuse una stiomuleaza ovulatia, iar cealalta o opreste :(.Multumesc
Cat intarzie menstruatia dupa ce am luat Postinor 2 exact ca in prospect?
buna ziua, am si eu o problema. am avut contact sexual neprotejat, iar la aproximativ 40 de ore am luat prima pastila, iar a 2a la 12 ore. as vrea sa stiu in primul rand cat de eficienta este in cazul de fata. mentionez ca la 8 zile de la postinor am o sangerare, asemanatoare cu menstruatia, insa nu in aceeasi cantitate(mult mai putin). nu stiu daca este menstruatie pentru ca nu am avut asa multe simptome, doar o durere abdominala si o stare de isascibilitate si schimbari f dese de stare.
Buna ziua ! am o intrebare.sora mea in varsta de 17 ani a avut un contact sexual pe29 august. era virgina, prietenul ei, dupa spusele lor "nu si.a dat drumul", nu a fost protejat... insa fata a 2.a zi a luat Postinor 2.. a 2.a pastila a intarziat o ora.din pacate.isi mai face efectul?Ramane gravida? A facut pe 30 un test de sarcina, dar a iesit negativ.ajutati.ne va rugam.mult.
Luna trecuta mi-a ciclul pe 26, acum suntem in 28 si...nimic. am facut 2 teste de sarcina care au iesit negativ...
ce sa fac?
ce sa fac?
buna ziua, am si eu o intrebare.am avut un contact neprotejat pe data de 13 decembrie, s'a rupt prezervativul.am luat postinor dupa aproximativ 30 de ore de la contact. prima pastila la 1 si a 2a la 12 ore. in acea luna mi'a venit pe data de 19, ca de obicei.iar acum suntem in 20 si nu mi'a venit. ar trebui sa ma ingrijorez ? va rog daca se poate sa'mi dati un sfat. va multumesc anticipat.
buna seara am si eu o intrebare, daca am baut lapte dupa ce am luat pastila de a doua zi, e posibil sa nu isi mai fi facut efectul?multumesc.
Buna ziua, am o mica mare problema si nu stiu ce sa fac, sa va explic, am avut ciclu de pe 13 pana pe 17, pe 21 am avut un contact neprotejat si am luat postinor 2, aseara am avut alt contact si am folosit prezervativ buba este ca atunci cand am iesit prezervativul a ramas in mine, ce ma indemnati sa fac, exista riscul unei sarcini?va multumesc
Buna ziua!
am luat postinor 2 pe data de 7 martie(s-a rupt prezervativul si mi-a fost frica sa nu ma pricopsesc cu o sarcina nedorita) si pe 16 martie am inceput sa sangerez(un lichid de culoare maronie) iar sangerarea dureaza pana in prezent (deja mai mult de 8 zile), ce sa cred? stiu ca postinorul provoaca sangerare, insa pe site'uri unde am citit se zice ca ar dura cateva zile..insa la mine nu se mai opreste..va rog ajutati-ma :(
am luat postinor 2 pe data de 7 martie(s-a rupt prezervativul si mi-a fost frica sa nu ma pricopsesc cu o sarcina nedorita) si pe 16 martie am inceput sa sangerez(un lichid de culoare maronie) iar sangerarea dureaza pana in prezent (deja mai mult de 8 zile), ce sa cred? stiu ca postinorul provoaca sangerare, insa pe site'uri unde am citit se zice ca ar dura cateva zile..insa la mine nu se mai opreste..va rog ajutati-ma :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4o intrebare urgenta: pot fi gravida daca prietenul meu a ejaculat in afara?
- 3mi-e frica sa nu o fi lasat insarcinata!
- 5sunt sau nu.. menstruatia mi s-a terminat acum o luna
- 5am luat Postinor la 66 de ore.. mai are efect?
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 8Insarcinata sau nu?
- 3am facut sex neprotejat in ultima zi de menstruatie.sunt sanse sa raman insarcinata?
- 4Pastila contraceptiva uitata 24 de ore
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 9Pericol de sarcina?
- 10Cred ca sunt gravida..
- 2Karissa, am procedat corect?
- 8Sarcina sau dereglare menstruala?
- 0E posibil sa fiu gravida?
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
- 1insarcinata oare??
- 0Menstruatie slaba dupa Postinor
- 1Menstruația îmi întârzie
- 1Pot fi însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? postinor