sunt insarcinata?
am intarziere 10 zile la ciclu, dar in schimb am o secretie albicioasa, nu este urat mirositoare, dar mi se para ca e in cant cam mari, si ciclu tot nu vine, mentionez ca am facut teste de sarcina si nu mi-a iesit pozitvi
6 comentarii
poate ti se intampla si tie ca mie nu mia venit ciclul si nu sunt insarcinata iau brocriptina dupa multe analize si tot astept astept.
Am facut 2 teste de sarcina dupa 2 saptamani de la administrarea pilulei contraceptive si mi-au iesi negative. Credeti ca mai exista motive de ingrijorare ?
Buna seara ! Am si eu o întrebare. In data de 2 ianuarie am avut menstruație... in 10 Februarie am întreținut relați sexuale neprotejat.. dar nu a lasat in mine... si nu mi-a mai venit ciclu...am avut simptome exact la fel ca înainte sami vina ciclu. Ma puteți ajuta va rog.
Intre 2 ianuarie si 10 februarie nu ai mai avut nicio mestruatie si nici nu ai intretinut relatii neprotejate? Inaintea menstruatiei de pe 2 ianuarie ai intretinut relatii neprotejate?
Acum pentru informare te poate "ajuta" un test de sarcina, inainte te putea ajuta prezervativul...
Acum pentru informare te poate "ajuta" un test de sarcina, inainte te putea ajuta prezervativul...
Intre 2-10 nu am avut nici o menstruație si nici o relație sexuală
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 373postinor2
- 2Oare as putea ramane insarcinata??!!!
- 6spuneti-mi ce se intampla: sunt insarcinata din nou?
- 3sunt insarcinata? e posibil?
- 3exista sanse sa fiu insarcinata?
- 5vreau sa stiu daca sunt insarcinata
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 3e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 3Sarcina?
- 15sunt gravida ?
- 7Insarcinata sau nu?
- 3sarcina in timpul anticonceptionalelor
- 9Sunt gravida?
- 2Pot ramane insarcinarta?
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 3Sunt insarcinata sau nu?Sunt disperata! Ajutati-ma va rog!
- 3Pot ramane insarcinata? Ajutati-ma va rog!
- 1sunt gravida?
- 0Sunt însărcinată?
- 6Va rog! Se poate sa fi ramas insarcinata sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: