sunt insarcinata?
am intarziere 10 zile la ciclu, dar in schimb am o secretie albicioasa, nu este urat mirositoare, dar mi se para ca e in cant cam mari, si ciclu tot nu vine, mentionez ca am facut teste de sarcina si nu mi-a iesit pozitvi
6 comentarii
poate ti se intampla si tie ca mie nu mia venit ciclul si nu sunt insarcinata iau brocriptina dupa multe analize si tot astept astept.
Am facut 2 teste de sarcina dupa 2 saptamani de la administrarea pilulei contraceptive si mi-au iesi negative. Credeti ca mai exista motive de ingrijorare ?
Buna seara ! Am si eu o întrebare. In data de 2 ianuarie am avut menstruație... in 10 Februarie am întreținut relați sexuale neprotejat.. dar nu a lasat in mine... si nu mi-a mai venit ciclu...am avut simptome exact la fel ca înainte sami vina ciclu. Ma puteți ajuta va rog.
Intre 2 ianuarie si 10 februarie nu ai mai avut nicio mestruatie si nici nu ai intretinut relatii neprotejate? Inaintea menstruatiei de pe 2 ianuarie ai intretinut relatii neprotejate?
Acum pentru informare te poate "ajuta" un test de sarcina, inainte te putea ajuta prezervativul...
Acum pentru informare te poate "ajuta" un test de sarcina, inainte te putea ajuta prezervativul...
Intre 2-10 nu am avut nici o menstruație si nici o relație sexuală
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8poate fi sarcina extrauterina???
- 4testul pozitiv, insa cea de a doua linie nu e deloc pronuntata
- 6e posibil sa ramin insarcinata?
- 4vreau un sfat, va rog.. sunt insarcinata?
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 9Sarcina? As dori parerea unui medic
- 4sunt insarcinata ?
- 9Am facut sex anal cu iubitul meu
- 1Sunt insarcinata?
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 4Sarcina?
- 0Sunt insarcinata?
- 3Ajutor, va rog! ROG parerea unui MEDIC !
- 2Pot ramane insarcinata daca sunt virgina???
- 3Sunt sanse sa raman gravida?
- 2Sunt confuza
- 0Dereglare hormonală?
- 1Contraceptie
- 2Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: