Am lasat-o gravida??

Buna ziua am facut sex neprotejat cu iubita mea azi 7 februarie si cred ca m-am terminat putin in ea dar nu sunt sigur tin sa mentionez ca menstruatia ei a inceput pe 30 ianuarie si a tinut pana pe 5 februarie asta insemna ca am facut sex la 2 zile dupa ce sa oprit sangerarea deci ce sanse sunt ca iubita mea sa fi ramas insarcinata?multumesc
3 comentarii

buna.nu cred k ai lasat-o gravida mai ales k s-a intamplat la 2 zile dupa menstruatie, oriqm pt siguranta amandurora luati un test si scapati de dubii.te pup.ciao

Teoretic, nu exista probabilitatea unei sarcini, de oarece mai are aprox.6 zile pina la ovulatie.Pt.siguranta, altadata, folositi condomul!

nu stiu ce sa zic.eu una nu mai am incredere in testele de sarcina pentru ca eu am folosit doua iar ambele au fost negative dar pana la urma eream insarcinata

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1exista posibilitatea sa ramana insarcinata?
- 7raspuns urgent va rog: s-a rupt prezervativul
- 3contact intravaginal !
- 16oare sunt insarcinata? ajutor va rog repede
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 25Sunt sau nu insarcinata?
- 0Sint insarcinatà ?
- 2E posibil sa fiu insarcinata?
- 4posibil sarcina
- 4Sarcina?
- 5voi ce ziceti, e sarcina?
- 5Virgina si gravida
- 0Oare sunt insarcinata?! Ajutooooor :(!!!
- 2Poate sa ramana insarcinata?
- 0e posibil sa fiu insarcinata?
- 1Sunt gravida?
- 1am facut sex neprotejat nu sa terminat in mine e pisibil sa raman gravida??
- 1am introdus din greseala un deget cu putina sperma in interiorul vaginului. Motiv de ingrijorare?
- 1Se poate să fiu însărcinată dacă mi-a venit menstruaţia la 18-19 zile după contactul sexual?
- 2Durere pelvina asemanatoare menstruatiei
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: