O nelamurire in privinta ovulatiei
Buna.
O nelamurire in privinta ovulatiei.
Pe data de 10 iunie am incercat sa facem un bebelus, presupunand ca atunci ma aflam in perioada de ovulatie. Am calculat bine, este posibil sa fiu insarcinata? Mentionez ca ultimele menstruatii au fost pe 4, repectiv 29 mai cu durata de 3 zile
O nelamurire in privinta ovulatiei.
Pe data de 10 iunie am incercat sa facem un bebelus, presupunand ca atunci ma aflam in perioada de ovulatie. Am calculat bine, este posibil sa fiu insarcinata? Mentionez ca ultimele menstruatii au fost pe 4, repectiv 29 mai cu durata de 3 zile
2 comentarii
Buna andeibi,
Din datele pe care le-ai dat nu pot confirma daca erai in perioada cea mai probabila a ovulatiei, dar daca esti sigura ca ai calculat corect bineinteles ca poti ramane insarcinata.
Din datele pe care le-ai dat nu pot confirma daca erai in perioada cea mai probabila a ovulatiei, dar daca esti sigura ca ai calculat corect bineinteles ca poti ramane insarcinata.
Buna ziua, am avut prima zi de menstruatie pe 9 mai a durat pana pe 13 mai, pe 21 mai am avut contact sexual neprotejat, dupa calculele mele eram in zilele fertile, ovulatia avand loc pe 22-23, care sunt sansele sa raman insarcinata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Sunt insarcinata? Sa imi fac probleme?
- 118sexul neprotejat dupa menstruatie
- 3Sunt gravida?
- 3oare pot ramane insarcinata? mi-e frica sa fac testul!
- 3sunt disperata! sunt insarcinata?
- 3oare pot fi insarcinata daca... acum 2-3 saptamani am luat Postinor?
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 5sex in ultimele zile de ciclu... sunt insarcinata?
- 7exista posibilitatea sa raman gravida?
- 10Ajutati-maaa va rog.. este insarcinata?
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 10Exista vreun risc???
- 1sunt insarcinata?
- 1sunt insarcinata ?am nevoie de o parere
- 1sunt sau nu gravida???
- 1Sunt gravida?
- 5Sarcina?
- 1Putin ajutor, va rog! test HCG total
- 1Simptome sarcina teste negative
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: