Poate ramane gravida fiind virgina ?
Eu si prietna mea suntem impreuna de 1 an, iar acum cateva zile am fost la ea acasa si sa produs inevitabilul. Desi ea este virgina am un dubiu..dupa ce neam excitat..in circa 20min, am ejaculat dar penisul nu l-am avut introdus..deoarece nu aveam prezervativ si nu vroiam sa se intample ceva..intrebarea mea este : " Poate ramane insarcinata daca am ejaculat pe vaginul ei desi ea este virgina ?"
5 comentarii
Posibilitatea este, insa destul de mica...
stai calm sansele sunt 1/100 sau chiar mai mici, eu zic sa bei o bere si vezi ce filme mai sunt pe la tv ;)
Chiar astazi am patit si eu exact k razvan... am ejaculat in boxeri care sau udat sji posibil sa se fii atins... nush ce sa cred... nu sunt pregatit de bebe la 18 ani :|
razvan8. Esti sigur ca ai ejaculat? sau a fost doar lichidu preejaculator?
Am si eu o intrbare? se poate sa imi fi lasat prietena gravida doar daca m-am jucat cu degetele pe la V... ei?, este posibil sa fi avut niste lichid preejaculator pe ele nu sunt sigur imi poate raspunde cineva?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ceva albicios ca o branza.. se poate ca sa ramana insarcinata din aceasta cauza?
- 2Oare sunt insarcinata?
- 35ingrijorare: novynette si ampicilina
- 3ce s-a intamplat?
- 4Exista posibilitatea?!
- 4sunt insarcinata ? nu stiu ce sa fac :(
- 5risc de sarcina?
- 5sunt sau nu insarcinata? rasp urgent va rog!
- 9pot ramane insarcinata?
- 3cum aflu daca sunt gravida
- 4Sunt insarcinata daca?
- 3Posibila sarcina?
- 1Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata inainte de a incepe sa iau AC?
- 1Sunt gravida?
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 3Probleme vaginale.. sarcina?
- 3Minune
- 1Ajutor!!!! Risc de sarcina???
- 2Sangerari...ajutor!
- 1Sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? virginitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: