abcesul dentar
Buna, va deranjez tocmai din italia pt o mica problema stomatologica.De vreo 2 zile a inceput sa mi se miste un incisiv superior, care ma facea sa am mici neplaceri la masticatie, iar de azi (19octombrie2010)mi-a aparut si o punga destul de marisoara de culoare sangerie deasupra incisivului.Am apasat odata pe ea si am observat ca sa scurs pe langa incisiv un lichid rosu, poate sange.Cum ca sunt in Italia pana pe data de 24 octombrie adica inca 5 zile ce ma sfatuiti sa fac, deoarece aici stomatologul e foarte scump, toti alegand sa mearga in R omania sau Croatia la stomatolog.In aceste 5 zile s-ar putea agrava, infectia?Cu mult respect astept raspunsul dvs.
3 comentarii
Greu de spus in ce directie vor merge lucrurile. E posibil sa ramina in stadiul acesta, dar e posibil si sa se agraveze.
Din ceea ce descrieti, pare a fi un abces parodontal. Uneori acestea au o evolutie cronica, cu simpotmatologie minora. Dar nimeni nu va poate garanta online (fara consult clinic) un diagnostic, cu atit mai putin nu va poate oferi un tratament (altul decit cel din cabinet).
Din ceea ce descrieti, pare a fi un abces parodontal. Uneori acestea au o evolutie cronica, cu simpotmatologie minora. Dar nimeni nu va poate garanta online (fara consult clinic) un diagnostic, cu atit mai putin nu va poate oferi un tratament (altul decit cel din cabinet).
"simpotmatologie minora"
corect: simptomatologie.
corect: simptomatologie.
va multumesc mult pt raspuns, de azi dimineata a inceput sa-mi iasa puroi amestecat cu sange, dintele nu ma doare doar cand maninc pe el, tin sa precizez ca e incisiv superior, oricum luni sau cel tarziu marti sunt la stomatologul meu acasa in ROMANIA.Am inceput sa iau amoxicilina din 6 in 6 ore, plus ibuprofen pt durere care s-a mai atenuat odata cu aparitia puroiului.Inca odata mii de multumiri pt.promptitudinea cu care mi-ati raspuns.SANATATE.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Abces la masea
- 17lasat de fumat=dureri de dinti si gingii?
- 11Interventie chirurgicala?
- 3Abces la o masea fara nerv.
- 3infectie premolar
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 9Abces la masea. Ce pot sa fac sa imi treaca infectia?
- 6imi puteti recomanda ceva medicamente care sa distruga puroiul?
- 7Infectie la radacina unei masele
- 3umflatura
- 1Umflatura la ureche!!
- 2Abces masea, intrebare antibiotice!
- 1Durere incisiv central
- 1Puroi la radacina dintelui
- 3Abces dentar continuu
- 3Abces care nu dispare
- 1Buna seara, am un abces ce ma deranjeaza
- 4Placuta pusa dupa incizie
- 1Abces dentar
- 0Abces dentar in sarcina