Umflatura gat
Buna ziua, acum o lună am luat raceala de la copii, cred ca nu am racit de 3 ani nici pe perioada covidului raceala aceasta a inceput cu nas infundat si durere de gat (amigdale imflamate) am luat antibiotic amoxacilina, si dupa azitromicina fiind ca trecea greu acel rosu in gat
Am observat o foarte mica umflatura parca la, laringe ( medicul de familie a spus va poate am un nodul la glanda tiroida, am fost repede la un film dar nu am nimic la glanda).. Vreau sa mentionez ca am niste molari stricati jos si sus, unul dintre ei e chiar pe partea umflaturi din gat, am si abces la el..
Sunt foarte speriata ce poate fii, mi am facut programare si film la dinti luni o sa merg la dentist..dar tot cu gandul acolo sunt..
Am observat o foarte mica umflatura parca la, laringe ( medicul de familie a spus va poate am un nodul la glanda tiroida, am fost repede la un film dar nu am nimic la glanda).. Vreau sa mentionez ca am niste molari stricati jos si sus, unul dintre ei e chiar pe partea umflaturi din gat, am si abces la el..
Sunt foarte speriata ce poate fii, mi am facut programare si film la dinti luni o sa merg la dentist..dar tot cu gandul acolo sunt..
2 comentarii
Infecțiile dentare Pe mandibula. Dau ganglioni submandibulati.
Infecțiile dentare pe maxilar.. Sparg osul.. Produc sinusite odontogene. Cu secreții urate în nas.. Care coboară și irita și gatul
Infecțiile dentare pe maxilar.. Sparg osul.. Produc sinusite odontogene. Cu secreții urate în nas.. Care coboară și irita și gatul
Abia astept sa merg la dentist, probabil o fii ceva chiar am uneori niste dureri ( slabe) pe partea aceea la osul maxilar..Va multumesc din suflet
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2puroi la dinti
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 6imi puteti recomanda ceva medicamente care sa distruga puroiul?
- 3diagnostic: abces gingival
- 0Abces maseaua de minte
- 2abces dentar
- 1Extractie masea monte cu abces
- 3Umflarea fetii partea dreapta, gatului si manii
- 1Umflatura la ureche!!
- 1Durere incisiv central
- 1umflaturi la gat
- 0unflatura in gat mai jos de omulet de culoare alba cu mici vase de sange pe ea..!!!
- 1Puroi la radacina dintelui
- 4Abces dentar
- 2Masea umflata, ce este de facut?
- 1Abces dentar
- 2Ce poate fi? un fel de galma la nivelul gatului
- 3Infectie dentara
- 0Abces peste o luna dupa extractia maselei de minte
Mai multe informații despre: Abcesul dentar umflatura la gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: