Umflatura gat
Buna ziua, acum o lună am luat raceala de la copii, cred ca nu am racit de 3 ani nici pe perioada covidului raceala aceasta a inceput cu nas infundat si durere de gat (amigdale imflamate) am luat antibiotic amoxacilina, si dupa azitromicina fiind ca trecea greu acel rosu in gat
Am observat o foarte mica umflatura parca la, laringe ( medicul de familie a spus va poate am un nodul la glanda tiroida, am fost repede la un film dar nu am nimic la glanda).. Vreau sa mentionez ca am niste molari stricati jos si sus, unul dintre ei e chiar pe partea umflaturi din gat, am si abces la el..
Sunt foarte speriata ce poate fii, mi am facut programare si film la dinti luni o sa merg la dentist..dar tot cu gandul acolo sunt..
Am observat o foarte mica umflatura parca la, laringe ( medicul de familie a spus va poate am un nodul la glanda tiroida, am fost repede la un film dar nu am nimic la glanda).. Vreau sa mentionez ca am niste molari stricati jos si sus, unul dintre ei e chiar pe partea umflaturi din gat, am si abces la el..
Sunt foarte speriata ce poate fii, mi am facut programare si film la dinti luni o sa merg la dentist..dar tot cu gandul acolo sunt..
2 comentarii
Infecțiile dentare Pe mandibula. Dau ganglioni submandibulati.
Infecțiile dentare pe maxilar.. Sparg osul.. Produc sinusite odontogene. Cu secreții urate în nas.. Care coboară și irita și gatul
Infecțiile dentare pe maxilar.. Sparg osul.. Produc sinusite odontogene. Cu secreții urate în nas.. Care coboară și irita și gatul
Abia astept sa merg la dentist, probabil o fii ceva chiar am uneori niste dureri ( slabe) pe partea aceea la osul maxilar..Va multumesc din suflet
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8granulom si abces...pot scapa de extractie?
- 3abcesul dentar
- 3punga de puroi la masea
- 0Puroi in gingii
- 3Besica la ultima masea din dreapta, spre gat!
- 1Umflatura la ureche!!
- 2Pungi puroi dupa obturatie definitiva
- 3Inflamatie cerul gurii/palatina, extrem de dureroasa
- 1Puroi masea
- 1Umflatura vizibila in gat
- 1Imflatura laterala gat nedureroasa
- 0Mi-a iesit ceva pe gât in partea stângă
- 1Este grav?? in spatele gatului, langa o alunita mare, o mica umflatura tare si imobila
- 2Posibil Abces dentar
- 0Nodul pe ceafa pe coloana cervicala
- 0Nodul tiroida?
- 1Umflatura dureroasa gat
- 0Abces peste o luna dupa extractia maselei de minte
- 0Abces dentar in sarcina
Mai multe informații despre: Abcesul dentar umflatura la gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: