Abces după extracție
Buna ziua!
Sper sa răspundă cineva mai specializat, am avut abces la un premolar cam vreo 9 luni după care am inceput iar sa îl tot tratez pe canale la medicul stomatolog.Nu a trecut deloc asa ca a trebuit sa îl scot, pe mine ma durea doar locul de la gingie.Acum ca dintele a fost extras încă am rămas cu abces la locul respectiv pe gingie, si puțin dureros, cum as mai putea scapă?Sunt nefumător.
Sper sa răspundă cineva mai specializat, am avut abces la un premolar cam vreo 9 luni după care am inceput iar sa îl tot tratez pe canale la medicul stomatolog.Nu a trecut deloc asa ca a trebuit sa îl scot, pe mine ma durea doar locul de la gingie.Acum ca dintele a fost extras încă am rămas cu abces la locul respectiv pe gingie, si puțin dureros, cum as mai putea scapă?Sunt nefumător.
3 comentarii
Buna ziua, Daca extractia este recenta, de cateva zile, e normal sa fie mai sensibil locul. Probabil ca ati avut o infectie cronica si osul din jurul dintelui a avut de suferit si se vindeca mai greu. Ati intrebat medicul dumneavoastra?! probabil ca stie situatia clinic si va poate spune sau se poate consulta cu un coleg chirurg.
Nu am putut lua încă legătura cu el, însă sunt 2 săptămâni de la extracție deja si nu mai am abcesul de nesuportat, însă nu pot sta nici asa.
Mai incercati sa luati legatura cu medicul dumneavoastra sau cu alt medic sa vada situatia. Pentru a va da un tratament trebuie pus un diagnostic; acesta poate fi pus prin examen clinic, radiologic si din relatarile dumneavoastra( toate cumulate ). Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am nevoie de raspuns urgent: mi s-a crapat un dinte si ma doare
- 11Interventie chirurgicala?
- 3Abces la o masea fara nerv.
- 7Abces dentar
- 6m-am trezit cu fata umflata, durerea (de dinti) a cam trecut, simt cum gingia este crapata
- 3diagnostic: abces gingival
- 0Puroi in gingii
- 7Infectie dentara de neinteles si fara solutii
- 5Abces gingival de luni de zile
- 0durerea de dinte, medicul zice ca nu e maseaua de minte
- 2Abces masea, intrebare antibiotice!
- 1Punga puroi gingie
- 6abces in cerul gurii
- 2După abces
- 3Abces dentar continuu
- 1Abces pe gingie,
- 6Abces dentar, extractie sau nu la cald?
- 3Măsea umflata pana la ochi
- 1Obraz umflat masea
Mai multe informații despre: Abcesul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: