Abces după extracție

27-04-2017
AlexDJ
Nu este medic/terapeut
AlexDJ
Buna ziua!
Sper sa răspundă cineva mai specializat, am avut abces la un premolar cam vreo 9 luni după care am inceput iar sa îl tot tratez pe canale la medicul stomatolog.Nu a trecut deloc asa ca a trebuit sa îl scot, pe mine ma durea doar locul de la gingie.Acum ca dintele a fost extras încă am rămas cu abces la locul respectiv pe gingie, si puțin dureros, cum as mai putea scapă?Sunt nefumător.
3 comentarii
1
27-04-2017, ora 17:58
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Buna ziua, Daca extractia este recenta, de cateva zile, e normal sa fie mai sensibil locul. Probabil ca ati avut o infectie cronica si osul din jurul dintelui a avut de suferit si se vindeca mai greu. Ati intrebat medicul dumneavoastra?! probabil ca stie situatia clinic si va poate spune sau se poate consulta cu un coleg chirurg.
0
28-04-2017, ora 01:23
AlexDJ
Nu este medic/terapeut
AlexDJ
Nu am putut lua încă legătura cu el, însă sunt 2 săptămâni de la extracție deja si nu mai am abcesul de nesuportat, însă nu pot sta nici asa.
0
29-04-2017, ora 07:30
Stomatologie, Bucuresti
Mai incercati sa luati legatura cu medicul dumneavoastra sau cu alt medic sa vada situatia. Pentru a va da un tratament trebuie pus un diagnostic; acesta poate fi pus prin examen clinic, radiologic si din relatarile dumneavoastra( toate cumulate ). Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: