Abces dentar
Buna ziua! Am un abces dentar in partea stânga jos. Iau antibiotic de 3 zile. Am fost la dentist pentru a-mi face drenaj, însă nu mi-a facut drenaj la măseaua care m-a durut înaintea apariției umflăturii. Drenajul a fost efectuat la măseaua de langa. Umflatura nu s-a retras inca. Este normal? Trebuie sa vizitez alt stomatolog?
1 comentarii
Bună ziua,
dacă umflătura nu s-a retras după trei zile de tratament cu antibiotic și drenajul nu a fost efectuat la măseaua care a cauzat inițial durerea, este posibil să fie necesar să consultați alt dentist. Ar putea fi necesar să se efectueze un alt drenaj la măseaua care cauzează problemele pentru a ajuta la eliminarea infecției și la vindecarea abcesului. De asemenea, dentistul ar putea recomanda radiografii sau alte teste pentru a evalua mai bine situația. Este important să urmați sfaturile medicului dentist și să continuați să luați antibioticul prescris până la terminarea completă a tratamentului.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Zâmbim împreună cu Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.
dacă umflătura nu s-a retras după trei zile de tratament cu antibiotic și drenajul nu a fost efectuat la măseaua care a cauzat inițial durerea, este posibil să fie necesar să consultați alt dentist. Ar putea fi necesar să se efectueze un alt drenaj la măseaua care cauzează problemele pentru a ajuta la eliminarea infecției și la vindecarea abcesului. De asemenea, dentistul ar putea recomanda radiografii sau alte teste pentru a evalua mai bine situația. Este important să urmați sfaturile medicului dentist și să continuați să luați antibioticul prescris până la terminarea completă a tratamentului.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Zâmbim împreună cu Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Abces la masea
- 3Am nevoie de raspuns urgent: mi s-a crapat un dinte si ma doare
- 3infectie premolar
- 4abces dentar sau nu? va rog ajutati-ma!
- 5infectie la radacina dintelui
- 3punga de puroi la masea
- 0Abces maseaua de minte
- 2Abces Dentar? Rezectie apicala sau nu Dx!
- 1abces dentar la copil de 3 ani...
- 2abces dentar
- 1Abces dentar
- 7Infectie la radacina unei masele
- 3puroi lângă meseaua cu coroana
- 1Puroi pe gingie - recurenţă săptămânală !
- 2Punga de puroi dupa tratament cu antibiotic
- 7Abces masea.
- 1Abces dentar
- 5Abces dentar
- 1Abces gingie dupa maseaua de minte
- 10Abces dentar gingival + măsea de minte
Mai multe informații despre: Abcesul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: