Abces peste o luna dupa extractia maselei de minte
Deci am avut o masea de minte care crestea in gingie ma deranja mult si am scos maseaua, iera o masea cu radacini foarte adinci si mari asa ca radaciniile nu au fost scoate, au fost lasate, am luat antibiotic dupa extractie si totul a fost bine... Dupa o luna brusc a inceput sa se imflameze locul unde a avut loc extractia, brusc o durere mare si umflatura, spre seara s-a spars umflatura si a fost plina cu puroi, toata ziua curge puroi, asa cum asta s-a intimplat simbata seara sunt nevoita sa astept pina luni ca sa plec abia luni la stomatolog, ma doare si in git mai ales cind in inghit, mi s-a zis ca poti sa mori de la asa abcces daca s-a dus la gît sau se raspindeste, am o frica foarte mare, momental iau Amoxacilina 1 mg dimineata si un 1 mg seara, dupa ce s-a spars abcesul si a curs puroi mi-a trecut durerea de gingie dar oricum durerea persista, febra nu am...sper sa nu fie tirziu pina luni, plus la toate am fost tratata de cancer, multe operatii si radioterapie, este scazuta imunitatea foarte mult, restraiesc tare... Cum credeti in 2 zile e posibil ca infectia sa se raspindeasca in asa mod ca sa ajunga la infectie in tot corpul sau mortalitate ? sunf in Germania dar aici cam nimeni nu te explica ce si cum, plus la toate am dureri de cap si git
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15abces dupa extractie?
- 11Interventie chirurgicala?
- 6Masea umflata dupa plombare
- 3radacini ramase si infectie
- 5radacini ramase si infectie
- 1Extractie masea monte cu abces
- 1Puroi pe gingie - recurenţă săptămânală !
- 1Umflatura la ureche!!
- 2Abces masea, intrebare antibiotice!
- 0Masea cariata si fractura de radacina
- 3Inflamatie cerul gurii/palatina, extrem de dureroasa
- 2puroi la gingie
- 3Abces care nu dispare
- 1Puroi la masea
- 1Eliminare abces
- 4Placuta pusa dupa incizie
- 4Rest radicular
- 1Despre dantura - extractia si sinusul
Mai multe informații despre: Abcesul dentar radacina dentara rest radicular