daca iei contraceptive si esti insarcinata mai vine menstra?
Mi-a dat medicul anticonceptionale pentru a trata un chist dar nu mi-a facut nici un consult, inaite de a le incepe sa le iau am avut un incident un prezervativ intors el l-a atins putin de varful penisului si l-a intors si am avut contact sexual cu el(eu fiind in perioada fertila ziua maxima), apoi am inceput sa iau pastilele si am inceput sa ma ingrijorez sangerari am avut in prima luna toata luna si in pauza dintre blistere mi-au curs cheaguri si menstruatie doar 2 zile cum am inceput urmatorul blister s-a oprit menstruatia, luna asta nu mai am deloc sangerari pe perioada lor nu stiu ce sa cred, 3 teste de sarcina au iesit negative facuta dupa mai bine de 1 luna oare sunt insarcinata ? sper k nu ma jigniti iar, dar lumea imi zice ca pot fi, am inceput sa ma simt grea in burta
4 comentarii
buna livia...urmaresc de mult site'u asta am adaugat si eu subiecte, ma rog, am tot vazut subiecte de la tine si desi toti iti spun ca tu esti mai mult decat protejata cu tot ce se poate (prezervativ, anticonceptionale, etc) tu tot esti nesigura si speriata, dupa parerea mea nu esti insarcinata, din moment ce iei anticonceptionale, intarzierile sunt normale asa cum ti sa mai zis, ai mai facut si 3 teste care au iesit negative, deci parerea mea este ca nu esti insarcinata, deci nu ai de ce iti face probleme.daca vrei te rog lasa'mi id tau de mess si cand mai ai nelamuriri ma poti intreba, te ajut cu mare drag daca pot si stiu.ai grija de tine
nu cred că eşti însărcinată. ai terminat al doilea blister şi ai făcut pauza şi nu ţi a venit? sau pur şi simplu nu ai mai sângerat în timpul administrării foliei ca la prima? dacă aşa e cazul nu ţi face griji, probabil ai început să te obişnuieşti cu pastilele- oricum ciclul ţi-l va scurta tratamentul cu anticoncepţionale. dar aceea cu atinsul prezervativului de vârful penisului nu e nicio problemă- e imposibil să rămâi însărcinată aşa.
nu mai asculta lumea care ti zice ca poti fi insarcinata, rad de tine pentru ca te au vazut speriata! asa sunt oamenii rai. eu cand am luat yasmin mi-a tinut ciclul aproape 3 zile tot de la 7 a scazut deci cred ca e un semn ca si fac efectul.
va multumesc pt calmitate si atentia acordata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2prolactina
- 2Cum pot face sa vina mai repede?
- 11metoda coitul intrerup = sarcina?
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 13Intrebare pentru un medic ginecolog: pot sa iau harmonet?
- 7sarcina si durere in zona ovarelor, dar nu ceva intens
- 5ma doare doar sanul drept intr-o parte si sub brat, dar la palpare...
- 6Daca am ovare polichistice voi avea probleme in ceea ce priveste conceperea unui copil?
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 6daca iau o saptamana anticonceptionale si dupa le intrerup imi va veni menstruatia?
- 6Am nevoie urgenta de un sfat.Va rog... menstruatie doar o singura zi
- 5Criterii pentru anticonceptionale...
- 6E problama daca incep sa iau pilulele contraceptive din a 2a zi a menstruatiei?
- 5dienille sa le iau in continuare sau sa renunt?
- 1menstruatie in administrare karissa rog raspuns domnule doctor.
- 2anticonceptionalu se poate intrerule mai repede?
- 0Problema anticonceptionale Belara
- 0despre artizia
- 1miere de manuka in timpul sarcinii
- 0Sarcina
Mai multe informații despre: Menstruatia Administrarea contraceptivelor sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Amenoreea
- Dismenoreea - durerea menstruala