eficienta anticonceptionalele yasmine
nu am folosit niciodata ca metoda de contraceptie decat prezervatoivul dar cum sotul meu a vrut sa trecem pe anticonceptionale. am fost la medic si ma consulatt si mia recomandat yasmine.ce p[arerea aveti despre ele.sunt eficiente si cum se folosesc. am inteles ca trebuie inceput blitsreul in prima zi a menstruatiei se ia 21 de zile, 7 zile pauza dupa care in a 8 a zi se reincepe un nou blister. dar daca vreau sa le incep oricand incep cu ziua in care vreau sa le iau de ex daca e joi iau pastila unde scrie joi si continui.astept lamuriri.multumesc anticipat
2 comentarii
Toate pilulele contraceptive combinate sunt la fel de eficiente, şi anume au o eficienţă de aproximativ 98 %.
Tratamentul se începe la începutul fiecărui ciclu, preferabil în a 4-a sau a 5-a zi.
Da, dacă e joi se începe cu pastila de joi şi se iau cele 21 de pastile fiecare în ziua ei. Compoziţia pastilelor e aceeaşi, ei au marcat zilele doar ca să nu uităm dacă am luat sau nu.
După terminarea celor 21 de pilule şi pauza de 7 zile, se reîncepe folie nouă. Tot într-o joi începem cu pilula de joi (în exemplul nostru).
Este bine, pentru a alege în cunoştinţă de cauză, să ştiţi şi reacţiile adverse ale contraceptivelor, mai multe şi mai serioase decât ale prezervativului.
Tratamentul se începe la începutul fiecărui ciclu, preferabil în a 4-a sau a 5-a zi.
Da, dacă e joi se începe cu pastila de joi şi se iau cele 21 de pastile fiecare în ziua ei. Compoziţia pastilelor e aceeaşi, ei au marcat zilele doar ca să nu uităm dacă am luat sau nu.
După terminarea celor 21 de pilule şi pauza de 7 zile, se reîncepe folie nouă. Tot într-o joi începem cu pilula de joi (în exemplul nostru).
Este bine, pentru a alege în cunoştinţă de cauză, să ştiţi şi reacţiile adverse ale contraceptivelor, mai multe şi mai serioase decât ale prezervativului.
da am auzit ca sunt mai periculoase si in timp duc la infertilitate si alte boli dar oricum noi vrem sa facem un copil peste 1 an cam asa si ma gandesc ca un an nu au efecte asa nocive daca pot sa zic asa.iar dupa aceea probabil voi apela la o alta metoda care sa nu implice pastile.
mulstumesc pentru raspuns
mulstumesc pentru raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sangerari si anticonceptionale yasmine
- 4Yasmine, pete de fata, probleme ficat
- 5AC trebuie incepute din a 5-a zi a menstruatiei?
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 11Dupa Postinor, cand se incepe folia de Yasmin
- 7Yasmine - se poate incepe un blister unul dupa altul?
- 4iau yasmin de 2 ani jum si nu am facut pauza deloc
- 7administrare yasmine
- 6yasmin+nizoral
- 3Contaceptie.. Karissa sau Yasmine?
- 17Intreruperea anticonceptionalelor
- 3yasmine timp de 6 luni si le-am intrerupt, pot sa reiau?
- 4Un raspuns va rog mult!
- 5Sangerari neasteptate, ce fac?
- 3Sangerare cu Yasmin
- 6Am nevoie urgenta de un sfat.Va rog... menstruatie doar o singura zi
- 5antibioticele zinnat interactioneaza cu anticonceptionalele Yasmin?
- 3Nu stiu cum sa procedez... am abces dentar si iau anticontraceptive
- 1Anticonceptionale Yasmine
Mai multe informații despre: yasmine