iau anticonceptionale.. dupa cat timp ar trebui sa incerc sa raman gravida?
Buna ziua.Am si eu o intrebare: de luna aceasta am intrerupt pastilele anticonceptionale, pentru ca as dori sa fac un bebe.Cam dupa cat timp ar trebui sa incerc sa raman gravida?Si ce analize ar trebui sa fac inainte de o sarcina?
Le-am mai intrerupt odata anul trecut in noiembrie timp de 3 luni si cam din luna februarie le iau.
Multumesc, Astept raspunsurile voastre.
Le-am mai intrerupt odata anul trecut in noiembrie timp de 3 luni si cam din luna februarie le iau.
Multumesc, Astept raspunsurile voastre.
3 comentarii
Oricand dupa intreruperea contraceptivelor poti incerca sa ramai insarcinata..cu analizele ai rabdare, sa ramai tu insarcinata si ai timp si de analize..dar un control ginecologic ar trebui sa faci.
Multumesc mult pentru raspuns.
O zi cat mai placuta!
O zi cat mai placuta!
imi cer scuze d-na dr. dar imi permit sa va contrazic.inaintea unei sarcina se fac analize uzuale pentru depistarea unei eventuale bts, inflamtie, infectie, rh.ul, eventual un papanicolau..daca ramai insarcinata si ai vreun BTS sau alta boala este mai complicat de tratat.(antibioticele sunt riscante in timpul sarcinei). cel putin asa stiam eu...sper sa nu ma insel..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4anticonceptionale, secretie maronie
- 1logest - nu le iau la ora fixa
- 3efectele pe termen lung ale anticonceptionalelor
- 3nelamurire
- 3ejacularea la o mare distanta de tine = sarcina?
- 3e necesara terminarea celui de-al doilea blister?
- 3vrem sa avem un copil!ce ar trebui sa fac inainte
- 4postinor plus anticonceptionale diane35
- 3Anticonceptionale Logest-10 kilograme in plus ?!?!
- 6Pot sa iau pilule ca sa imi intarziu ciclul?
- 4anexita.. dar vreau un bebe
- 4vrem un copil
- 6este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
- 0Are ceva daca imi intarzii menstruatia?
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 6folosesc anticonceptionale artizia de 2 luni si am pierdut o pastila din sapt 3
- 13 pastile de yasmin intr-o zi
- 6Anticonceptionalele Yaz si Yasmin aduc moartea
- 1Menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
- 1Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: