Anticonceptionale luate inainte de ciclu

Buna seara. Am o intrebare, i-au anticonceptionale Microgynon, de ani buni, nu am avut probleme cu ele. Am legat 2 blistere acum 4 luni pentru o vacanta. Ulterior mi-a venit perioada normal. A trebuit sa plec din tara si am facut pauza la ele. In prima luna de pauza nu mi-a venit deloc perioada, in urmatoarea luna, acum mi-a venit o usoara sangerare si am inceput sa iau anticonceptionalele din nou din prima zi, , a ciclului'. Problema este ca sangerarea nu a continuat si am luat in continuare pastilele, acum dupa 2 saptamani mi-a revenit sangerarea. Ce ar trebui sa fac, sa renunt la blisterul existent care l-am luat si sa incep acum altul nou, sau sa continui sa le iau.? In toata perioada asta am facut sex protejat pentru ca nu am stiut daca isi fac efectul sau nu. Tin sa precizez am facut test de sarcina a fost negativ. Multumesc frumos
1 comentarii

Mai bine nu le mai folositi, daca doriti. Produc 1-2 avorturi timpurii pe an.
Se depoziteaza in ficat in proportie de 40 %.
Au produs atatea efecte secundare dupa ce nu au mai fost luate incat in Germania doctorii nu au voie sa prescrie mai mult de 8 luni, prin lege.
Intrati pe subiectele mele la Marturii despre anticonceptionale si parcurgeti cateva opinii de acolo cand aveti timp.
Prezervativul e singurul care nu provoaca avort timpuriu.
Se depoziteaza in ficat in proportie de 40 %.
Au produs atatea efecte secundare dupa ce nu au mai fost luate incat in Germania doctorii nu au voie sa prescrie mai mult de 8 luni, prin lege.
Intrati pe subiectele mele la Marturii despre anticonceptionale si parcurgeti cateva opinii de acolo cand aveti timp.
Prezervativul e singurul care nu provoaca avort timpuriu.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am luat pastila gresita
- 2Care sunt sansele de a fi protejata?
- 2intrebare referitoare la contraceptivele jeanine
- 7daca nu vine menstruatia in 7 zile de pauza?
- 2sunt anticonceptionale care iti regleaza menstruatia ca sa o ai la o data fixa?
- 4am nevoie de un rasp va rog
- 3anticonceptionale si ceai antiadipos
- 9ajutor!!!!! imi inarzie ciclul pe anticonceptionale
- 3contraceptive Logest... cat timp e protejata?
- 4efecte a expunerii la soare asupra menstruatiei?
- 3pot contraceptivele sa dea depresie?
- 8inainte de mentruatie imi curge sange urat mirositor
- 8pastila pierduta!
- 4Intrerupere si reluare anticonceptionale
- 5Trebuie sa iau hepatoprotectoare daca iau contraceptive?
- 0karissa si caderea parului
- 8pauza anticonceptionale trebuie? pilula de a doua zi:D
- 1Prima menstruatie dupa anticonceptionale
- 17pilula contraceptiva
- 4Sangerari (Anticonceptionale Novynette)
Mai multe informații despre: Menstruatia Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: