Anticonceptionale luate inainte de ciclu
Buna seara. Am o intrebare, i-au anticonceptionale Microgynon, de ani buni, nu am avut probleme cu ele. Am legat 2 blistere acum 4 luni pentru o vacanta. Ulterior mi-a venit perioada normal. A trebuit sa plec din tara si am facut pauza la ele. In prima luna de pauza nu mi-a venit deloc perioada, in urmatoarea luna, acum mi-a venit o usoara sangerare si am inceput sa iau anticonceptionalele din nou din prima zi, , a ciclului'. Problema este ca sangerarea nu a continuat si am luat in continuare pastilele, acum dupa 2 saptamani mi-a revenit sangerarea. Ce ar trebui sa fac, sa renunt la blisterul existent care l-am luat si sa incep acum altul nou, sau sa continui sa le iau.? In toata perioada asta am facut sex protejat pentru ca nu am stiut daca isi fac efectul sau nu. Tin sa precizez am facut test de sarcina a fost negativ. Multumesc frumos
1 comentarii
Mai bine nu le mai folositi, daca doriti. Produc 1-2 avorturi timpurii pe an.
Se depoziteaza in ficat in proportie de 40 %.
Au produs atatea efecte secundare dupa ce nu au mai fost luate incat in Germania doctorii nu au voie sa prescrie mai mult de 8 luni, prin lege.
Intrati pe subiectele mele la Marturii despre anticonceptionale si parcurgeti cateva opinii de acolo cand aveti timp.
Prezervativul e singurul care nu provoaca avort timpuriu.
Se depoziteaza in ficat in proportie de 40 %.
Au produs atatea efecte secundare dupa ce nu au mai fost luate incat in Germania doctorii nu au voie sa prescrie mai mult de 8 luni, prin lege.
Intrati pe subiectele mele la Marturii despre anticonceptionale si parcurgeti cateva opinii de acolo cand aveti timp.
Prezervativul e singurul care nu provoaca avort timpuriu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lo-femenal este eficient?
- 3exista pilule care nu ingrasa?
- 10rog interpretare examen citologic
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 2Anticonceptionalele pot schimba mirosul si gustul?
- 6contact sexual imediat dupa ciclu
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 10anticonceptionalele laurina
- 1logest si anestezia stomatologica
- 2herpes genital, chist ovarian, novyette
- 10cum iau anticonceptionalele
- 8metode contraceptive neluate corect
- 4Contraceptivele Jeanine nu se mai gasesc pe piata, ce sa iau?
- 4Ac vs piersici
- 6Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
- 8menstruatie anormala
- 10folosirea anticonceptionalelor
- 1Pilule contraceptive pt prima data
- 1Pastila uitata
- 0iau anticonceptionale dar nu mi-a venit menstruatia
Mai multe informații despre: Menstruatia Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: