Anticonceptionale luate inainte de ciclu
Buna seara. Am o intrebare, i-au anticonceptionale Microgynon, de ani buni, nu am avut probleme cu ele. Am legat 2 blistere acum 4 luni pentru o vacanta. Ulterior mi-a venit perioada normal. A trebuit sa plec din tara si am facut pauza la ele. In prima luna de pauza nu mi-a venit deloc perioada, in urmatoarea luna, acum mi-a venit o usoara sangerare si am inceput sa iau anticonceptionalele din nou din prima zi, , a ciclului'. Problema este ca sangerarea nu a continuat si am luat in continuare pastilele, acum dupa 2 saptamani mi-a revenit sangerarea. Ce ar trebui sa fac, sa renunt la blisterul existent care l-am luat si sa incep acum altul nou, sau sa continui sa le iau.? In toata perioada asta am facut sex protejat pentru ca nu am stiut daca isi fac efectul sau nu. Tin sa precizez am facut test de sarcina a fost negativ. Multumesc frumos
1 comentarii
Mai bine nu le mai folositi, daca doriti. Produc 1-2 avorturi timpurii pe an.
Se depoziteaza in ficat in proportie de 40 %.
Au produs atatea efecte secundare dupa ce nu au mai fost luate incat in Germania doctorii nu au voie sa prescrie mai mult de 8 luni, prin lege.
Intrati pe subiectele mele la Marturii despre anticonceptionale si parcurgeti cateva opinii de acolo cand aveti timp.
Prezervativul e singurul care nu provoaca avort timpuriu.
Se depoziteaza in ficat in proportie de 40 %.
Au produs atatea efecte secundare dupa ce nu au mai fost luate incat in Germania doctorii nu au voie sa prescrie mai mult de 8 luni, prin lege.
Intrati pe subiectele mele la Marturii despre anticonceptionale si parcurgeti cateva opinii de acolo cand aveti timp.
Prezervativul e singurul care nu provoaca avort timpuriu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3contraceptive
- 3nelamurire
- 64anticonceptionale karissa si menstruatie neregulata
- 5ora exacta la anticonceptionale
- 5nu trebuia sa iau anticonceptionale?
- 6poate suna prostesc, dar trebuie sa ma linistesc
- 8melleva 35 de 21 zile
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 7secretii maronii - reactii adverse ale anticonceptionalelor?
- 18Trebuie sa fac pauza 7 zile chiar daca imi vine ciclu dupa 4 zile?
- 10Postinor! Pastila iadului.
- 3secretii abundente de la anticonceptionale
- 2ciclu la 23 de zile (fata 12 ani)
- 6ciclul menstrual mai devreme
- 20Pilulele anticonceptionale provoaca avort timpuriu? Sunt nocive?
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 0menstruatie venita mai repede cu 2 saptamani
- 4Prima data cand vreau sa iau anticonceptionale
- 1ovule in timpul menstruatiei
- 1Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Menstruatia Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: