Anticoncepționalele Yasmin - protejata dupa a 3-a pastila blister 2?
Bună ziua,
Iau anticoncepționalele Yasmin de o lună, în data de 11.05(mai) am început primul blister din a doua zi a mestruației, 21 de zile am luat pastila corect, la o ora fixă, am întârziat doar de 2 ori, niciodată mai mult de 3 ore, după care am făcut pauza 7 zile, adică din 1 pana în 7, interval în care mi-a venit mestruația. Din 8 Iunie am început al doilea Blister și sunt la a treia pastilă, în tot acest timp pana în 10 Iunie, aseară, nu am avut contact sexual neprotejat. Nu știu dacă sunt protejata în totalitate deoarece până acum nu am mai luat anticoncepționale. Există riscul să fi rămas însărcinată fiind doar la a 3-a pastila luna aceasta și având contact sexual neprotejat ?
Iau anticoncepționalele Yasmin de o lună, în data de 11.05(mai) am început primul blister din a doua zi a mestruației, 21 de zile am luat pastila corect, la o ora fixă, am întârziat doar de 2 ori, niciodată mai mult de 3 ore, după care am făcut pauza 7 zile, adică din 1 pana în 7, interval în care mi-a venit mestruația. Din 8 Iunie am început al doilea Blister și sunt la a treia pastilă, în tot acest timp pana în 10 Iunie, aseară, nu am avut contact sexual neprotejat. Nu știu dacă sunt protejata în totalitate deoarece până acum nu am mai luat anticoncepționale. Există riscul să fi rămas însărcinată fiind doar la a 3-a pastila luna aceasta și având contact sexual neprotejat ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lo-femenal este eficient?
- 3paracetamol si anticoceptionale
- 2Anticonceptionalele pot schimba mirosul si gustul?
- 3riscuri de a ramane insarcinata?
- 3perioada de eficienta maxima la anticonceptionale
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 2Anticonceptionalele si prezervativ
- 3am pierdut o pastila de yasmine
- 4anticonceptionale yasmin
- 4Inel vaginal vs anticonceptionale
- 1Anticonceptionale - dereglari scaun
- 2Pastila vomata.Urgent!
- 1Yasmine, un chist hemoragic si un endometriom
- 4Diane 35 nu se mai gaseste in farmacie.. ce as putea lua?
- 1Protectie anticonceptionale
- 1reactii adverse la anticonceptionale?
- 3Marvelon 21... sunt protejata?
- 0Risc de sarcina ?
- 0Anticonceptionale pt acnee!!!
- 1Mercilon menstruație?
Mai multe informații despre: yasmine yasmin anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: