am o problema si nu stiu daca e de la tigari sau nu
cand ma trezesc dimineatza simt nevoia sa expectorez pentru ca simt niste mucozitati dak le pot spune asa pe gat pe care nici daca incerc sa inghit nu se duc.. precizez ca fumez tigari light si fac pauza in weekend.. si persista mereu chiar daca fumez chiar daca nu.. sa fie de la tigari? sau este vorba de altceva ? culoarea "mucozitatilor" este ba alb -galbui, ba galben - verzui. precizez ca nu sunt insarcinata. ma ingrijorez sa nu am altceva mai grav. astept un raspuns. multumesc
4 comentarii
nu-mi raspunde si mie nimeni... doar ma viziteaza? :(
Buna ziua,
Eu iti propun s-a te lasi de fumat si bea ceai din scai vinat se gaseste la farmacii si citeste prospectul, iti curata mucozitatile eu te inreb, nu ai nasul infundat ? si iti vine in git, mai pune picaturi in nas poate te ajuta dar nu mult timp sa mergi la medic sa iti faci un exodat faringian. Multa sanatate ca-i mai scumpa, de cit toate
ELENA.
Eu iti propun s-a te lasi de fumat si bea ceai din scai vinat se gaseste la farmacii si citeste prospectul, iti curata mucozitatile eu te inreb, nu ai nasul infundat ? si iti vine in git, mai pune picaturi in nas poate te ajuta dar nu mult timp sa mergi la medic sa iti faci un exodat faringian. Multa sanatate ca-i mai scumpa, de cit toate
ELENA.
nu sunt infundata in nas.eu ma gandeam k e de la pauzele pe care le fac din diverse motive in weekend. ma gandeam sa nu fie vreun simptom al unei boli ceva...ms oricum de sfat..sanatate si tie
sa te lasi de fumat si sa mergi la medic sint multe cazuri si tot felul de boli la fumatori dar nu intra in panica nu te gidi la lucruri rele dar.la medic sa te duci veau si eu sa stiu ce iti spune medicul sa iti faci o radiologie
poate nu ai facut de mult. si scrie-mi.Pa o zi buna
poate nu ai facut de mult. si scrie-mi.Pa o zi buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Hipertensiune + probleme oculare + dureri de cap - ce sa fac?
- 168despre flegma
- 5glanda sublinguala umflata, nimeni nu imi spune de ce
- 1Amigdalele şi Ţigarile
- 3toti care am fumat am ajuns la urgente... problema mare?
- 4Raceala, tuse seaca, fumat...
- 1fumatul iese la analiza simpla de sange?
- 7Vreau sa ma las de fumat pentru totdeauna.
- 6hipertensiune arteriala, dislipidemie, varice, fumez maxim 7 tigari pe zi. Cataracta?
- 12ma autodistrug ajutati-ma. imi este gandul numai la ea si ca intr-o zi vom fi din nou impreuna
- 9Traumatologie reumatologie? Help
- 3Sunt fumatoare si am o durere in gat care ma ingrijoreaza de ceva vreme
- 2fumatul dupa ablatie
- 4Partea dreapta amortita
- 2Fumatul!! e urgent si nu e vorba ca vreau sa ma las
- 6Cum scap de depresie?
- 6Tanara de 29 de ani cu probleme pulmonare neelucidate. Va rog sa ma ajutati cu un sfat
- 4Atacuri de panica, fumat + ameteli, transpiratie
- 0Amigdale extirpate
- 2Mă ustură gâtul și am o durere în piept de fiecare dată când încerc să trag în palmani
Mai multe informații despre: Fumul de tigara Fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: