vreau un bebe
bn ziua ma numesc g.carmen am 34 de ani si as dorii sa stiu daca mai am vreo sansa sa raman insarcinata in urma cu 12 ani am facut un avort iar de atunci nu am mai ramas insarcinata si nu folosim nici o metoda de contraceptie acum am dorii totusi un copil ce sanse mai sunt de a ramane insarcinata si ce teste trebuie sa fac pt a afla acest lucru? va multumesc
7 comentarii
puteţi începe prin consult ginecologic, cu ecografie la ovare. apoi puteţi trece pe la endocrinolog şi vă vor spune acolo ce teste trebuie făcute pentru fertilitate. sunt mai mulţi hormoni care se testează.
multumesc dar totusi dupa parerea dv tinand cont k nu am ramas atatia ani. macar teoretic exista sau nu sanse, ?..
Buna seara!.As dori sa stiu si eu daca iei o perioada de 5 ani contraceptii.mai poti ramane insarcinata?...pentru ca stiu 2 cazuri.care au laut 5 ani consecutiv contraceptii.si raman la un momendat insarcinate dar dupa aceea pierd sarcina.iar analizele sunt foarte bune.
Am 37 de ani si am ramas insarcinata la 36. Ne mai dorim inca un bebe pana la 40. Nadia Comaneci a nascut la 44 de ani. Daca vrea Dumnezeu, si la 50 de ani poti sa ramai
Si eu am 32 de ani si abia acum am ramas insarcinata cu toate ca nu mai speram sa raman. Am facut mii de controale ginecologige, hormonale etc...au iesit perfect...dar nu a fost sa fie pana acum cand am ramas.exista in farmacii teste de ovulatie...intereseaza-te...eu cu ele am ramas
Bafta multa
Bafta multa
pt nicopsiho: o buna prietena de-a mea a folosit anticonceptionale aproximativ 7 ani, dupa care a renuntat la ele pentru ca vroia un bebe.si intr-adevar, cum ati zis si dvs, prima sarcina a esuat ( a fost sarcina prin absorptie, si a necesitat avortul ) iar la a 2 a incercare au iesit.gemeni ;)) adevarul este ca pe perioada sarcinii au fost cateva complicatii, dar le-a nascut si sunt sanatoase si frumoase. doresc sa mai precizez ca inainte si dupa luarea anticonceptionalelor a avut nenumarate avorturi, iar nasterea a avut-o la 33 de ani! asa ca dragele mele orice este posibil! va pup :*
Buna Dimineata
Am si eu o mica intrebare am fost diagnosticata cu sindrom ovare polichistice si as vrea sa stiu si eu daca pot ramane gravida dupa ce urmez un tratament si ce tratament sa urmez ca deocamdata medicul nu mi-a prescris nici un fel de tratament a zis sa tin cura de slabire
Am si eu o mica intrebare am fost diagnosticata cu sindrom ovare polichistice si as vrea sa stiu si eu daca pot ramane gravida dupa ce urmez un tratament si ce tratament sa urmez ca deocamdata medicul nu mi-a prescris nici un fel de tratament a zis sa tin cura de slabire
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 77cum pot sa scap de o sarcina nedorita?
- 2cat costa o intrerupere de sarcina?
- 4Sarcina imediat dupa avort?
- 6avort in primele saptamani de sarcina
- 6avort habitual ce inseamna?
- 3avort menstrual? anexita? cistita? stress?
- 8Sarcina 13 sapt. pot face avort?
- 15anticonceptionale dupa avort
- 7despre o intrerupere de sarcina
- 6Cat timp este normal sa sangerezi dupa chiuretaj?
- 9infecie cu stafilococ alb si mycoplasma
- 12Avort... insarcinata?
- 9se poate sa ramai gravida supa chiuretaj?
- 2se numeste avort?
- 4Dureri după avort
- 3Sex neprotejat dar fara finalizare la doua saptamani dupa avort - risc de sarcina
- 5Sarcina dupa avort?
- 0Întrerupe sarcina Urgent
Mai multe informații despre: Avortul sarcina dupa avort
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: