chiuretaj - dupa 5 zile am inceput sa sangerez
Am 38 de ani si acum 3 saptamani am facut un chiuretaj la spital (facut de un medic rezident). In prima zi nu am sangerat deloc, iar dupa aprox. 5 zile am inceput sa sangerez nu foarte mult urmate de niste scurgeri maroniu inchis, apoi din ce in ce mai deschis cu care ma confrunt si in prezent. Dureri de burta am avut in primele zile ale chiuretajului. Nu am ajuns la consultaie si nu stiu daca sunt normale aceste scurgeri.
4 comentarii
Deci sangerezi de doua saptamani.Daca sangerarea este redusa cantitativ, nu-ti fa probleme caci se va opri.Dar daca pierzi zilnic mult sange trebuie sa mergi ori la MF ori la ginecolog pentru a stopa hemoragia medicamentos.
Buna am 27 de ani si am avut parte de un chiuretaj, problema este ca au trecut trei luni si nu mi-a venit menstruatia. Am dureri usoare de burta spate, picioare ca si cum ar veni dar din pacate si spre disperarea mea nu mai vine. Mi s-a intamplat sa vad pe chilot pata de culoare maronie. Am fost la medic si mi-a zis ca s-ar putea ca mucoasa sa nu mi se fi refacut si de asta sa am intarzierea sau sa am probleme endocrine. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ce as putea lua.? Duphastonul ajuta??
si eu am facut un chiuretaj si nu mi'a venit menstruatia..oare cand o sa imi vina?:D
Buna, am 26 de ani si sunt insarcinata in 5 saptamani.As avea si eu nevoie de un sfat va rog-care este medota cea mai simpla de a face un avort, si totodata mai cel mai putin dureroasa.As prefera sa nu fac cu anestezie generala, dar nu stiu ce sa zic.Tin sa precizez ca este pt prima data cand fac un avort si am ceva teama.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 2secretia vaginala anormala+sangerari
- 7Flucosin pentru ce sunt recomandate?
- 13am sangerat foarte putin dupa avort
- 3avort menstrual? anexita? cistita? stress?
- 4chiuretaj si sangerare prelunginta
- 15Avort
- 10la cate saptamani de sarcina se poate face avort?
- 4sangerare dupa postinor...este adevarat?
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 4Este posibil sa fi fost doar o sangerare sau trebuie sa ma ingrijorez?
- 5cred ca am o sarcina nedorita.. exista si alta metoda in afara de avort?
- 9am crize epileptice si sunt insarcinata
- 5Sexul a devenit insuportabil, ajutor!
- 5sangerarea de privatie si menstruatia
- 11urgent ! ajutor ! sangerat dupa act sexual
- 7Urmarile avortului
- 4Sangerari (Anticonceptionale Novynette)
- 6Rana pe col+dureri+sangerare
- 1Drama unui avort
Mai multe informații despre: Avortul sangerarile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: