este posibil?

01-12-2011
amina19
Nu este medic/terapeut
amina19
buna, as avea si eu o intrebare. in urma cu 3 ani am suferit un avort, a fost cel mai tragic moment din viata mea, aveam 19 ani si a fost o mare greseala ce am facut nu aveam incotro.asa, avortul a fost prin aspiratie, nu am vaut simptome prea grave, nici dureri prea mari a fost bine din pct de vedere al sanatatii.insa de atunci si pana acum m-am culcat cu iubitul meu si noi nu folosim protectie(prezervativ sau altceva), cand simte ca'ii vine' o scoate pur si simplu.si tot stau si ma gandesc in 3 ani asa de bine sa fi facut noi asta incat sa nu fi ramas eu insarcinata?oare nu pot sa mai raman insarcinata din cauza avortului acela?:(( nu s-a terminat niciodata in mine, doar odata si nu tot poate un sfert si am stiut am fugit repede si m-am spalat cu apa si am urinat si nu s-a intamplat nimic totul a fost in regula, asta a fost acum 2 luni, dar in rest nu s-a mai intamplat.deci ce ma framanta e faptul ca asa de bine sa fi facut noi in tot acest timp sa nu fi ramas eu insarcinata, adica tot timpul a 'scoso'la timp.?imi e putin fria eu imi doresc bebe insa nu acum si nu pot afla asta :( ce parere aveti, se poate asta?vi sa intamplat si voua...un doctor ce parere ar avea?va rg sa ma ajutati
3 comentarii
0
01-12-2011, ora 09:36
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Recomandarea mea e sa folositi o alta metoda de contraceptie. Teoretic metoda folosita de voi "coitus interruptus" poate avea o eficienta de pana la 80% ceea ce e destul de ok dar exista si alte riscuri printre care si impotenta. NU poti sti sigur daca esti sau nu fertila decat daca incerci sa ramai gravida, din ceea ce ai scris cred ca nu sunt efecte secundare postcuretaj si cred ca nu ai vreo problema sa ramai gravida.
0
01-12-2011, ora 18:26
amina19
Nu este medic/terapeut
amina19
iti multumesc frumos pt raspuns.sunt putin speriata pt ca stiii cum e.la asta m-am gandit si eu ca nu ar fi posibilitati de ingrijorare insa ma gandeam oare asa bine sa facem noi... in fine, iti multumesc m-am mai linistit
0
21-12-2011, ora 13:49
sau las
Nu este medic/terapeut
sau las
vreau sati zik ca eu fak cu pr mea de 4 ani acelasi lucru si nu mi sa intamplat niciodata sa scap in ea niciodata nam folosit prezervativ nici nush cum se foloseste=)))
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Unele antibiotice ar putea fi asociate cu creșterea riscului de avort
  • Dureri de burtă după avort - ce e normal și ce nu
  • Recomandările OMS cu privire la perioada de așteptare pentru a obține o sarcină după un avort, contrazise de un grup de cercetători norvegieni
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •