este posibil?
buna, as avea si eu o intrebare. in urma cu 3 ani am suferit un avort, a fost cel mai tragic moment din viata mea, aveam 19 ani si a fost o mare greseala ce am facut nu aveam incotro.asa, avortul a fost prin aspiratie, nu am vaut simptome prea grave, nici dureri prea mari a fost bine din pct de vedere al sanatatii.insa de atunci si pana acum m-am culcat cu iubitul meu si noi nu folosim protectie(prezervativ sau altceva), cand simte ca'ii vine' o scoate pur si simplu.si tot stau si ma gandesc in 3 ani asa de bine sa fi facut noi asta incat sa nu fi ramas eu insarcinata?oare nu pot sa mai raman insarcinata din cauza avortului acela?:(( nu s-a terminat niciodata in mine, doar odata si nu tot poate un sfert si am stiut am fugit repede si m-am spalat cu apa si am urinat si nu s-a intamplat nimic totul a fost in regula, asta a fost acum 2 luni, dar in rest nu s-a mai intamplat.deci ce ma framanta e faptul ca asa de bine sa fi facut noi in tot acest timp sa nu fi ramas eu insarcinata, adica tot timpul a 'scoso'la timp.?imi e putin fria eu imi doresc bebe insa nu acum si nu pot afla asta :( ce parere aveti, se poate asta?vi sa intamplat si voua...un doctor ce parere ar avea?va rg sa ma ajutati
3 comentarii
Recomandarea mea e sa folositi o alta metoda de contraceptie. Teoretic metoda folosita de voi "coitus interruptus" poate avea o eficienta de pana la 80% ceea ce e destul de ok dar exista si alte riscuri printre care si impotenta. NU poti sti sigur daca esti sau nu fertila decat daca incerci sa ramai gravida, din ceea ce ai scris cred ca nu sunt efecte secundare postcuretaj si cred ca nu ai vreo problema sa ramai gravida.
iti multumesc frumos pt raspuns.sunt putin speriata pt ca stiii cum e.la asta m-am gandit si eu ca nu ar fi posibilitati de ingrijorare insa ma gandeam oare asa bine sa facem noi... in fine, iti multumesc m-am mai linistit
vreau sati zik ca eu fak cu pr mea de 4 ani acelasi lucru si nu mi sa intamplat niciodata sa scap in ea niciodata nam folosit prezervativ nici nush cum se foloseste=)))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3daca am glicemie 91 si fac avort... raman sterila?
- 6avort in primele saptamani de sarcina
- 9In Romania exista pastila aia in loc de avort chirurgical?
- 8Sarcina 13 sapt. pot face avort?
- 4avort + postinor = ?
- 5avortul fetal in trimestrul 2
- 7vreau un bebe
- 6Sunt insarcinata in 3 luni jumatate dupa calculul meu.. avort?
- 5sunt insarcinata si saptamina trecuta am luat pastile de misoprostol
- 3Am o mare problema.
- 5Sarcina de 16 saptamani si avortul
- 7avort, anticonceptionale, prostinor
- 6Sarcina nedorita
- 7Avort in a patra saptamana
- 2se numeste avort?
- 5Sarcina după chiuretaj
- 033 de ani și 3 avorturi: 2 cu Medabon
- 0Întrerupe sarcina Urgent
- 2Menstruatia dupa avort medicamentos
Mai multe informații despre: Avortul sarcina dupa avort