pana la cate saptamani se poate face avortul?
4 comentarii
pai de ce intrebi? tre sa faci avort acum sau ce?...au incercat mai multe persoane sa-ti explice ca nu esti insarcinata din cele descrise de tine si tu tot continui cu sarcina..
in fine...vad ca nici nu vrei sa te informezi si sa citesti pe net.nu ai nici o persoana de sex feminin mai in varsta cu care sa poti discuta despre sex si prevenire?..parca erau niste cabinete de planificare familiala prin RO.ia-ti prietenul de mana si mergi la un astfel de cabinet unde o sa primiti sfaturi despre viata sexuala si tot ce implica inceperea ei ( riscuri, protectie etc.)...
in fine...vad ca nici nu vrei sa te informezi si sa citesti pe net.nu ai nici o persoana de sex feminin mai in varsta cu care sa poti discuta despre sex si prevenire?..parca erau niste cabinete de planificare familiala prin RO.ia-ti prietenul de mana si mergi la un astfel de cabinet unde o sa primiti sfaturi despre viata sexuala si tot ce implica inceperea ei ( riscuri, protectie etc.)...
Avortul se poate face pana in luna a patra. Dupa, intreruperea (ilegala) a sarcinii se mai poate face printr-o operatie asemanatoare unei cezariene, numita "mica cezariana".
primul avort se face pana la luna a 4a iar daca esti la al doilea, pana in luna 3.
dar nu e nevoie sa te gandesti la asa ceva. ti-am spus ca nu ai cum sa fi gravida :). stai linistita. daca nu ai incredere in ce spunem noi, atunci ia-ti un test de sarcina. si daca nici el nu o sa te convinga nu ai decat sa te duci la ginecologie sa iti faci o ecografie transvaginala. asa afli si despre sanatatea ovarelor tale si starea uterului si a vaginului ;).
dar nu e nevoie sa te gandesti la asa ceva. ti-am spus ca nu ai cum sa fi gravida :). stai linistita. daca nu ai incredere in ce spunem noi, atunci ia-ti un test de sarcina. si daca nici el nu o sa te convinga nu ai decat sa te duci la ginecologie sa iti faci o ecografie transvaginala. asa afli si despre sanatatea ovarelor tale si starea uterului si a vaginului ;).
Unde pot face un avort daca sunt in saptamana a 12
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3daca am glicemie 91 si fac avort... raman sterila?
- 2dupa avort inca mai am sangerari usoare
- 2iminenta de avort
- 13am sangerat foarte putin dupa avort
- 8cum aflu cat de repede pot intrerupe o sarcina?
- 4chiuretaj si sangerare prelunginta
- 2E posibil ca o viroza cu febra de 38-39 timp de mai multe ore sa duca la un avort?
- 5mifepristona - sfaturi/sugestii
- 13sarcina cervicala - stiti cazuri asemanatoare?
- 3cum si unde se poate efectua un avort si despre costul acestuia
- 6In urma unui avort am decis sa imi implantez sterilet
- 5Sexul anal dupa un avort...va rog dati-mi un sfat!!!!!!
- 12Avort... insarcinata?
- 30Care este pretul unui avort?
- 6sunt foarte trista.. mi-e fica de avort
- 7Urmarile avortului
- 4Dureri după avort
- 14Ajutor! Iubita sau fosta mea iubita vrea sa faca avort
- 2Avort in septembrie, dar acum in decembrie a început să îmi creasca burta si simt mișcări in burta.
Mai multe informații despre: Avortul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: