sunt foarte trista.. mi-e fica de avort

19-08-2012
aurora barbu
Nu este medic/terapeut
aurora barbu
buna ziua nu stiu nici cum sa incep am un prieten de 9 ani locuim impreuna nu pot spune ca avem o relatie foarte fericita dar eu zic ca ne iubim...cel putin eu.am 29 de ani si el 36 si acum am aflat ca sint gravida nu stiu vestea a venit ca un soc mai ales pt el nu mai doarme e tot timpul stresat cin vb amindoi zice ca e deacord cu bebele dar dupa 2 ore e total schimbat
nu mai stiu ce sa zic si eu sint confuza nu sintem nici casatoritii si nici nu prea avem un serviciu stabil...el zice ca nu vrea copilul pt ca ne certam cam des... acum 6 ani la fel am ramas gravida si nu am tinut sarcina tot asa din insistentele lui..dar si eu m-am simtit cam rau si am zis ca o sa avem timp de copii, acum ma gindesc ca amindoi avem o virsta si mai ales mi-e frica pt ca un avort e un pacat mare nu vreau sa mai fac asa ceva dati un sfat ce sa fac...va rog
6 comentarii
0
19-08-2012, ora 22:11
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Buna seara,
Aducerea pe lume a unui copil inseamna o mare responsabilitate, este f. dureros sa ai un copil si sa nu poti sa-i oferi strictul necesar material.Are dragoste, dar nu se poate hrani doar din ea.
Din ce povestesti nu aveti o situatie materiala buna, atunci trebuie sa faci niste scenarii:
-daca va paraseste ai ceva ajutor din partea parintilor???sau esti singura pe lume..
-este adevarat ca este pacat, dar nu vei fi fericita daca nu-l vei putea ingriji.
-decizia iti apartine, asa ca-ti doresc multa bafta.
-sa nu ma condamni...eu n-as face un copil cu o persoana care a avut destul timp sa se gandeasca ca odata va veni si un bebe...
0
19-08-2012, ora 22:18
aurora barbu
Nu este medic/terapeut
aurora barbu
da asa e un copil e o mare responsabilitate dar am alaturii de mine o familie minunata adica pe parintii si fratii mei care pot sa ma ajute si sint alaturii de mine...problema e asa cum ziceti dv daca merita sa fac un copil cu o pers care nu si-l doreste...e clar ca daca o sa fac un avort nu o sa mai fiu cu el asa se va incheia si relatia noastra...dar mi-e frica sa fac intrerupere de sarcina pt ca e un pacat MARE va multumesc pt ms
0
20-08-2012, ora 09:45
louferygo
Nu este medic/terapeut
louferygo
Pastreaza copilul si vei vedea ca te va face mai fericita decat toti barbatii din lume. Daca ai familia alaturi nu te mai framanta. Intr-adevar avortul e un pacat mare insa nu doar acest fapt e o problema. Un avort are un impact negativ asupra fizicului si asupra psihicului femeii. Te rog, iubeste-ti copilul mai mult decat barbatul care evident, se iubeste doar pe el. Cati ani mai trebuie sa treaca pt a fi siguri de iubirea dintre voi? Cred ca te aflii intr-o situatie de care depinde 3 vieti, nu doar 2.nu te gandi numai la voi, daca in tine traieste o fiinta, trebuie sa iti pui copilul pe primul loc. A fi mama singura nu mai este o problema in ziua de azi..si chiar de ar fi.cui ii pasa ce cred ceilalti?? Barbatii vin si pleaca, ne iubesc si ne fac sa suferim, ne inseala si ne parasesc...insa pt copilul tau vei fi cea ma frumoasa, cea mai iubita femeie din lume!!!! Eu sunt de parere ca merita sa faci acest copil, fa-l pt tine!!!!!
0
20-08-2012, ora 14:09
aurora barbu
Nu este medic/terapeut
aurora barbu
va multumesc din suflet pt incurajare da asa gindesc si eu un copil trebuie sa fie o bucurie dar din pacate nu toti gindim la fel..si eu ma gindeam la fel..cred ca o sa-l pastrez va multumesc si va doresc multa sanatate si numai bine
0
20-08-2012, ora 15:11
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Pastreaza copilul insa nu te gandi la ajutor din partea fratilor, cel putin nu financiar. Nimeni nu-ti va intretine copilul. Ia decizia bazandu-te pe ceea ce poti face tu si prietenul tau pentru bebelus.
0
21-08-2012, ora 22:56
rithaa
Nu este medic/terapeut
rithaa
Ai un mesaj in private!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: