chiuretaj acum 3 sapt. posibila o sarcina?
daca se poate sa-mi dati si mie o lamurire la problema mea, acum 3 sapt am facut un chiuretaj, am fost la control totul este k si mi-a zis ca pot sa-mi reiau viata sexuala. mia prescris anticonceptionale si n-am apucat sa iau nici una pentru ca nu mi-a venit ciclul.am inteles ca acum se schimba data ciclului si ca tre sati vina in 28 de zile de la interventie.problema este ca dupa control la aproape 1 sapt am avut contact sexual cu sotul meu si nu ne-am protejat pentru ca avem o relatie stabila si nu avem mai multi perteneri nici unul.problema este ca el nu m-a protejat pe mine pt ca atunci cand si-a dat seama era deja prea tarziu.crede-ti ca este posibila vreo sarcina?ma gandesc ca nu aveam cum sa fiu fertila.ciclul ar trebui sa-mi vina intre 12-15.va rog frumos sa-mi dati un rasp pentru a ma linistii si eu, ca simt ca inebunesc si n-as vrea sa mai trec prin ce-am trecut inca odata.va multumesc
5 comentarii
ciclul menstrual vine cam la 40 de zile deci nu ai cum sa fii fertila
ma gandeam sa iau pastila de a doua zi dar am zis sa nu fac vreo gafa si sa-mi fie rau ca la cate medicamente am luat ma doare capul.si testul de sarcina n-am cum sa vad acum pt ca n-a trecut decat 1 zi de la contact.am sa astept pana pe 12=15 cam ar trebui sa vina ciclul.asa ma gandeam si eu ca nu am cum sa fiu fertila ca nu am avut ciclul.dar mai stii?asa m-am trezit si cu sarcina din cauza ca pastila de a doua zi mi-a provocat al doilea ciclu intr-o luna si n-am crezut ca voi fi fertila de 2 ori pe luna.dar uite ca am fost.si.
buna! am si eu o nelamurire...daca ma puteti ajuta...in ultimul timp simt niste miscari in burta uneori chiar sin uterul un pic umflat:(. Ciclul mi-a venit in fiecare luna normal, mi-am facut 2 teste de sarcina si ambele au iesit negative, alte simptome de sarcina nu as avea :(. vreau sa mentionez faptul ca luna trecuta am intretinut relatii sexuale in perioada menstruala neprotejat si eu am o mica rana pe uter...e posibil sa fie asta o problema?? sa se fi agravat ceva ??
buna! am si o o nelamurirea poate, ma puteti ajuta, pe 9 aprilie mia venit menstra iar acum de vreo 3 zile ma dor sanii sau facut mai moi si ma dor sfarcurile, burtica mi sa umflat putin si am avut sap asta niste scurgeri rosiatice. ce ziceti sunt gravida?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina dupa un chiuretaj
- 2sarcina dupa chiuretaj
- 3de ce nu mai raman insarcinata?
- 16sarcina dupa avort?:-s
- 5sarcina dupa avort.help pls!!!!
- 5inainte de sarcina, ce analize trebuie sa fac? (pana acum am facut 2 avorturi)
- 8Nu reusesc sa raman insarcinata. care ar fi cauzele?
- 3este posibil?
- 4mai pot avea copii?
- 5Oare sunt insarcinata?
- 15Însărcinată dupa avort?
- 5Sarcina după chiuretaj
- 0Am pierdut o sarcina de curand, care sunt sansele sa raman insarcinata in urmatoarea luna
- 2Ajutati-ma! Pe 07.06 am facut un chiuretaj si azi 02.07 am avut contact neprotejat
- 5Sarcina dupa avort?
- 2Am făcut sex de la 21 de zile după chiuretaj, pot rămâne însărcinată ?
- 0Sarcina dupa un avort spontan
Mai multe informații despre: sarcina dupa avort
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: